Jump to content

Photo

Question for Ultrasatan users!


11 replies to this topic

#1 DarkLord OFFLINE  

DarkLord

    River Patroller

  • 2,737 posts
  • Location:Prestonsburg, KY USA

Posted Fri Jan 13, 2012 2:11 AM

Gang, I'm trying my best to get PPera's RAMTOS program to work with the Ultrasatan in my STacy.

I know there are some Ultrasatan users out there. Can some of you grab RAMTOS and see if you can
get it to work on an Ultrasatan?

Really need to know if its the Ultrasatan or something else.

I can get it to work fine from floppy drive, just not the US.

Oh, can you mention what hard disk driver software you are using, and which Atari computer?

Thanks!

#2 ParanoidLittleMan OFFLINE  

ParanoidLittleMan

    Dragonstomper

  • 533 posts

Posted Fri Jan 13, 2012 4:02 AM

Darklord, we had some PM-ing about SELTOS on your Stacy. But it is stopped at some point.
Anyway, I'm pretty sure that the UltraSatan is not the problem. It is more than likely little different TOS of Stacy.
I will try to DL Stacy TOS somewhere. If not, then you need to post me dump of it (there is TOS dump SW in Steem for instance). It is certainly some trivial thing, so we can sort it out.

#3 DarkLord OFFLINE  

DarkLord

    River Patroller

  • Topic Starter
  • 2,737 posts
  • Location:Prestonsburg, KY USA

Posted Fri Jan 13, 2012 4:30 AM

Darklord, we had some PM-ing about SELTOS on your Stacy. But it is stopped at some point.
Anyway, I'm pretty sure that the UltraSatan is not the problem. It is more than likely little different TOS of Stacy.
I will try to DL Stacy TOS somewhere. If not, then you need to post me dump of it (there is TOS dump SW in Steem for instance). It is certainly some trivial thing, so we can sort it out.


Yep, but apologies - its RAMTOS I'm talking about, not SELTOS. My mistake - I keep getting the 2 of them
confused. Its the on that loads from the AUTO folder when you boot up.

I have a dump handy. Here it is:

Attached File  STacy_tos.zip   1.85KB   51 downloads

Thanks, and hope it helps! :)

#4 ParanoidLittleMan OFFLINE  

ParanoidLittleMan

    Dragonstomper

  • 533 posts

Posted Fri Jan 13, 2012 4:43 AM

My bad. But SELTOS or RAMTOS - not big difference. Unfortunately, dump you posted is not OK. It can not be packed to 1.85KB zip. Should be over 100KB .zip. Try with anoter SW. Maybe this Attached File  romimage.zip   401bytes   46 downloads

#5 DarkLord OFFLINE  

DarkLord

    River Patroller

  • Topic Starter
  • 2,737 posts
  • Location:Prestonsburg, KY USA

Posted Fri Jan 13, 2012 2:55 PM

Hmm, try this? Its the dump from my STacy. Not zipped - just rename it to *.IMG

I had to do that, otherwise it wouldn't let me upload it here.

Attached File  tos.zip   192KB   49 downloads

Thanks!

#6 ParanoidLittleMan OFFLINE  

ParanoidLittleMan

    Dragonstomper

  • 533 posts

Posted Mon Jan 16, 2012 3:22 AM

Same problem as with first (zipped) one - start of ROM is repeating overall whole file (therefore so good packable). Check PM.

#7 ParanoidLittleMan OFFLINE  

ParanoidLittleMan

    Dragonstomper

  • 533 posts

Posted Mon Jan 16, 2012 6:30 AM

I did some update of RAMTOS . It will work for you, 99% . Attached File  RAMTOSA.ZIP   2.56KB   54 downloads

#8 DarkLord OFFLINE  

DarkLord

    River Patroller

  • Topic Starter
  • 2,737 posts
  • Location:Prestonsburg, KY USA

Posted Mon Jan 16, 2012 7:53 AM

Same problem as with first (zipped) one - start of ROM is repeating overall whole file (therefore so good packable). Check PM.


I did. I'll try again after I get some sleep. Thanks!

#9 DarkLord OFFLINE  

DarkLord

    River Patroller

  • Topic Starter
  • 2,737 posts
  • Location:Prestonsburg, KY USA

Posted Mon Jan 16, 2012 7:53 AM

I did some update of RAMTOS . It will work for you, 99% . Attached File  RAMTOSA.ZIP   2.56KB   54 downloads


Okay, got that. I'll try it as soon as I get back up.

Thanks for your help! :)

#10 ParanoidLittleMan OFFLINE  

ParanoidLittleMan

    Dragonstomper

  • 533 posts

Posted Wed Jan 18, 2012 3:29 AM

Just to note that Stacy TOS is regular TOS 1.04 . Last one Stacy dump, what Darklord posted to me is 100% same . No any difference.

#11 DarkLord OFFLINE  

DarkLord

    River Patroller

  • Topic Starter
  • 2,737 posts
  • Location:Prestonsburg, KY USA

Posted Wed Jan 18, 2012 4:34 AM

That's so odd. I've had a few vendors tell me that they are not the same... Oh well.

#12 ParanoidLittleMan OFFLINE  

ParanoidLittleMan

    Dragonstomper

  • 533 posts

Posted Thu Jan 19, 2012 9:41 AM

That's so odd. I've had a few vendors tell me that they are not the same... Oh well.


Vendors are not really people with some better knowledge about HW, computers - I think that most will agree :twisted:
ST Book is what has specific TOS - 2.08 if I remember right.




0 user(s) are browsing this forum

0 members, 0 guests, 0 anonymous users