Jump to content

Photo

Harmony Menu Issue

Harmony Menu Issue

3 replies to this topic

#1 KevinMos3 OFFLINE  

KevinMos3

    Stargunner

  • 1,167 posts
  • Founder of the Timothy Dalton as Bond fan club
  • Location:Behind YOU!

Posted Tue May 15, 2012 6:13 PM

I don't remember when I purchased my Harmony cart, but I doubt it's one of the early productions with bootup issues... I don't know. Mine frequently has an issue where the menu will page through really fast after booting up. It's been doing this for months now. Pressing the button on my controller and then up or down on the joystick is the only way to make it behave once this starts. Using the joystick before pressing the button will cause it to get stuck.

This happens on all my Atari systems, the 4-switches, 6-switches, Heavy Sixer, 2 Jrs, and my 7800, regardless of what controller I use. So it's definitely a Harmony issue and not a console or controller issue. Has anyone else experienced this?

#2 batari OFFLINE  

batari

    )66]U('=I;B$*

  • 6,464 posts
  • begin 644 contest

Posted Tue May 15, 2012 10:38 PM

I have never experienced that except on a flaky console or using a special controller like a Genesis. If it does it on all consoles with stock Atari controllers (except the keyboard) or no controllers at all, you may consider reflashing the BIOS to the latest version to be sure.

#3 KevinMos3 OFFLINE  

KevinMos3

    Stargunner

  • Topic Starter
  • 1,167 posts
  • Founder of the Timothy Dalton as Bond fan club
  • Location:Behind YOU!

Posted Wed May 16, 2012 6:30 AM

Yeah, it does it even without controllers. It has the latest bios, bu I'll try reflashing.

Note: It doesn't seem to happen on the initial boot-up. It only seems to do it when the cart is warm from having been played for a bit.

Edited by KevinMos3, Wed May 16, 2012 6:31 AM.


#4 KevinMos3 OFFLINE  

KevinMos3

    Stargunner

  • Topic Starter
  • 1,167 posts
  • Founder of the Timothy Dalton as Bond fan club
  • Location:Behind YOU!

Posted Thu May 31, 2012 1:11 AM

Update: I relfashed the BIOS and so far, so good. :)




0 user(s) are browsing this forum

0 members, 0 guests, 0 anonymous users