Jump to content

Photo

Code tag content not aligned


4 replies to this topic

#1 matthew180 OFFLINE  

matthew180

    Stargunner

  • 1,807 posts
  • Location:Ceresco, Michigan

Posted Tue Jul 31, 2012 9:25 AM

    These lines should all: line up on the colon,
           but there seems: to be a problem with a modification of
         the content where: a certain number of spaces are being
    converted into tabs.  : But I can't tell for sure if it is being done
    on the                : input and storage of the text, or in the output
processing...             : Unless it is something FireFox is doing?

Code tags are supposed to be for fixed formatted text and not subject to any markup. Trying to syntax high-light is fine (but sometimes annoying when the language does not match), but not being able to line up columns is frustrating. I guess I better check via other browsers, FireFox is not currently displaying code tags correctly.

#2 SeaGtGruff OFFLINE  

SeaGtGruff

    Quadrunner

  • 5,455 posts
  • Location:Georgia, USA

Posted Thu Aug 2, 2012 11:25 AM

It isn't FireFox, or not just FireFox.

#3 matthew180 OFFLINE  

matthew180

    Stargunner

  • Topic Starter
  • 1,807 posts
  • Location:Ceresco, Michigan

Posted Wed Aug 8, 2012 10:17 AM

Nope, it is not just FireFox or any browser specific problem. The code tags are being parsed at some point and any group of four consecutive spaces are being converted to tabs, which completely messes up any alignment you might be trying to do. Being a technical forum, I'm surprised this change has not caused more attention... Sad to say it is still broken as of this post.


#4 Albert OFFLINE  

Albert

    Greetings, Avatar!

  • 30,209 posts
  • Location:Sosaria

Posted Sat Dec 1, 2012 10:53 AM

It looks like this has been fixed, at least somewhat, in IP.Board 3.4. I was able to make a post on their test forum using the above block of text and it is formatted correctly:

Screen Shot 2012-12-01 at 10.53.07 AM.png

..Al

#5 Random Terrain OFFLINE  

Random Terrain

    Visual batari Basic User

  • 24,894 posts
  • Controlled Randomness
    Replay Value
    Nonlinear
  • Location:North Carolina (USA)

Posted Sun Dec 2, 2012 1:52 AM

It looks like this has been fixed, at least somewhat, in IP.Board 3.4. I was able to make a post on their test forum using the above block of text and it is formatted correctly . . .


If you edit your post without turning off the full-featured editor, does it still keep the formatting?




0 user(s) are browsing this forum

0 members, 0 guests, 0 anonymous users