Jump to content

Photo

SpartaDOS3.x Ingognito Clock Driver?

Incogniti SpartaDOS RTime8

1 reply to this topic

#1 Kyle22 OFFLINE  

Kyle22

    River Patroller

  • 4,105 posts
  • broadway1.lorexddns.net 10001
  • Location:McKees Rocks (Pittsburgh), PA

Posted Fri Feb 10, 2017 11:35 PM

First of all, sorry if this info is found elsewhere. I searched but couldn't find it.  It is my hope that if a solution is found that it helps others with the same issue.

 

I am running Sparta 3.x on my Incognito 800, and the clock is wrong.  I remember something about Incognito being different from RT8, but I don't remember if it's just hardware addresses that need patched, or what.

 

I am trying to get Carina BBS running.  It claims to use the Z: handler, but I haven't seen any Z: references in the code yet.

 

I have seen COMTAB+16 in the code which indicates that it reads the time from Sparta directly rather than using Z:

 

 

Ideas?

 

Edit: To clarify, the clock is CORRECT in SDX, and in anything (DOS 2.x or whatever) that uses Z:.  Is is only wrong in disk based Sparta.


Edited by Kyle22, Fri Feb 10, 2017 11:38 PM.


#2 Triads OFFLINE  

Triads

    Moonsweeper

  • 281 posts
  • Location:Orlando, FL.

Posted Sat Feb 11, 2017 12:11 AM

Are you loading ZHAND & TDLINE w/ TD OFF? Its required for MOE to show proper time. There is a Y2K fixed TDLINE out there as well.

Edited by Triads, Sat Feb 11, 2017 12:14 AM.






Also tagged with one or more of these keywords: Incogniti, SpartaDOS, RTime8

0 user(s) are browsing this forum

0 members, 0 guests, 0 anonymous users