Jump to content

Photo

Stella+Blissbox(4play)+Driving Controllers = Not Workin

driving controllers stella Blissbox 4play ulao

No replies to this topic

#1 aevans0001 OFFLINE  

aevans0001

    Combat Commando

  • 4 posts

Posted Fri May 26, 2017 3:58 PM

Ok so I am currently trying to get the driving controllers working with my windows 10 arcade machine.  I use stella. indy 500, a driving controller (original), as well as a blissbox 4-play.  When I plug controller in and go to joy.cpl it shows when i spin the knob clockwise the plus goes to the bottom, twist more and it goes to top, and then twist more it goes to middle again, when I let go it stays where i left it.  If i turn it counter clockwise the + goes up and so on.  I believe this to be correct.

 

So I load stella and I am told that they should work correcly out of box as same as joy0 left and joy0 right.  See below

 

 

Driving Controller (cannot be remapped, always associated with joystick controller)

Left Driving  Left Direction Same as 'Joy0 Left' Right Direction Same as 'Joy0 Right' Fire Button Same as 'Joy0 Fire'

 

yet the paddles are acting like Joy0 up and joy0 down.  When I remap the drivers to be left and right the car is WAY TOO SENSITIVE, and just spins and spins.  I have tried to reduce down the sensitivity as well as the joystick deadzone to no avail.

 

So my question is: Is this a stella issue, a blissbox issue, or a me issue; as well as how do i fix this issue.


Edited by aevans0001, Fri May 26, 2017 3:59 PM.






Also tagged with one or more of these keywords: driving controllers, stella, Blissbox, 4play, ulao

0 user(s) are browsing this forum

0 members, 0 guests, 0 anonymous users