Jump to content

Photo

Repair Questions for STUNT CYCLE SC-450

stunt cycle sc-450

3 replies to this topic

#1 ToyFlashback OFFLINE  

ToyFlashback

    Combat Commando

  • 1 posts

Posted Tue Aug 29, 2017 9:19 PM

I recently found a Stunt Cycle model SC-450 at an estate sale. The box and console were in very good condition, but the good news ended there.
DSCN4643.JPG
 
When turning On the console it does take the TV from snowy to solid black, but then nothing. No Sound and No other Video comes up.
Searching for repair info online only turned up in depth detail of the arcade cabinet, but nothing to help with my home unit. I tried opening up the unit, and everything was surprisingly clean. It has the identical AV cable as my 6-switcher Atarti 2600, so I swapped that and same issue. Then removed heat shields.
DSCN3244.JPG
 
Nothing to me jumped out as looking faulty, or giving indication of what to try next. I am hoping one of the far more experienced people here might have some advice based on my description and photos.
DSCN3274.JPG
 
DSCN3298.JPG
 
 
Thanx for your time.
 


#2 chas10e OFFLINE  

chas10e

    Dragonstomper

  • 780 posts

Posted Tue Aug 29, 2017 9:41 PM

the sound should be coming from the speaker in the console. the connection to the TV should be the coax and if a newer flat panel you may have to search for an analog signal

 

the power supply is the same as your 2600 as well. I might suspect that first as no sound from the internal speaker 



#3 thanatos OFFLINE  

thanatos

    Stargunner

  • 1,711 posts
  • Location:State of Confusion

Posted Sat Sep 2, 2017 9:33 PM

Dumb question, but did you try channel 4?   I made a recent post with a Telegames version that I found, and I didn't mention that I had to use channel 4, there is no switch on the unit.



#4 Sleepy ONLINE  

Sleepy

    Moonsweeper

  • 342 posts

Posted Wed Jan 10, 2018 6:47 AM

Did you check the power? Not the PSU itself, but the voltage on the board behind the voltage regulation (I think the "transistor" with the heatsink left to the HF-box could be a voltage regulator). Maybe the 100µ is dead...

 

Sleepy







Also tagged with one or more of these keywords: stunt cycle, sc-450

0 user(s) are browsing this forum

0 members, 0 guests, 0 anonymous users