Jump to content

Photo

Getting an error when uploading file


9 replies to this topic

#1 senior_falcon OFFLINE  

senior_falcon

    Dragonstomper

  • 908 posts
  • Location:Lansing, NY, USA

Posted Thu Sep 7, 2017 7:00 AM

I am trying to upload a video and get this error message.  Any ideas?
 
"There appears to be an error with the database.
If you are seeing this page, it means there was a problem communicating with our database. Sometimes this error is temporary and will go away when you refresh the page. Sometimes the error will need to be fixed by an administrator before the site will become accessible again. 
 
You can try to refresh the page by clicking here"


#2 Albert ONLINE  

Albert

    Quadrunner

  • 33,914 posts

Posted Thu Sep 7, 2017 7:02 AM

I will take a look at this, are you trying to add the video to a post ?

 

Thanks, 

 

 ..Al



#3 senior_falcon OFFLINE  

senior_falcon

    Dragonstomper

  • Topic Starter
  • 908 posts
  • Location:Lansing, NY, USA

Posted Thu Sep 7, 2017 8:25 AM

Trying to add it to an album of videos in my content.  Then I will add it to a post.  Is there a way to add an animated GIF directly to a post?



#4 TheMole OFFLINE  

TheMole

    Dragonstomper

  • 744 posts
  • Location:Belgium

Posted Thu Sep 7, 2017 8:43 AM

Trying to add it to an album of videos in my content.  Then I will add it to a post.  Is there a way to add an animated GIF directly to a post?

 

Ask sometimes99er... he's the king of adding gifs inline :)

To be honest, I'd like to know how he makes those awesome little videos too, they're mightily effective.



#5 sometimes99er OFFLINE  

sometimes99er

    River Patroller

  • 3,908 posts
  • Location:Denmark

Posted Thu Sep 7, 2017 10:14 AM

I'm getting the "There appears to be an error with the database." too.

#6 Albert ONLINE  

Albert

    Quadrunner

  • 33,914 posts

Posted Thu Sep 7, 2017 11:28 AM

Can you guys please try this again? 

 

Thanks!

 

 ..Al



#7 sometimes99er OFFLINE  

sometimes99er

    River Patroller

  • 3,908 posts
  • Location:Denmark

Posted Thu Sep 7, 2017 2:13 PM

Works fine now.
 

gallery_11132_1970_221365.gif



#8 Albert ONLINE  

Albert

    Quadrunner

  • 33,914 posts

Posted Thu Sep 7, 2017 2:18 PM

Works fine now.

 

Excellent, thanks for the verification!  :D 

 

 ..Al



#9 senior_falcon OFFLINE  

senior_falcon

    Dragonstomper

  • Topic Starter
  • 908 posts
  • Location:Lansing, NY, USA

Posted Thu Sep 7, 2017 6:43 PM

Works fine - see the new post "New Compiler Loader"  Thanks!



#10 Albert ONLINE  

Albert

    Quadrunner

  • 33,914 posts

Posted Thu Sep 7, 2017 6:43 PM

Works fine - see the new post "New Compiler Loader"  Thanks!

 

:thumbsup: 






0 user(s) are browsing this forum

0 members, 0 guests, 0 anonymous users