Jump to content

Photo

No apostrophes when posting to AA from ios11


3 replies to this topic

#1 Flojomojo OFFLINE  

Flojomojo

    I say boom boom boom

  • 9,664 posts
  • You say bam bam bam

Posted Wed Sep 13, 2017 4:54 AM

This has been happening for the last few betas of ios11 (iPhone/iPad) and continues with the GM which came out yesterday, so I dont think it will be fixed from Apples side. I think it could be an issue with AtariAges forum software.

Im a pretty careful mobile typist but have taken tonavoiding contractions like wont cant Im and isnt here. They show up when composing a message, but disappear when posted. Very weird and seems isolated to this site as I havent seen it anywhere else.

iOS is released for all users soon so it would be great to get ahead of this.



#2 Flojomojo OFFLINE  

Flojomojo

    I say boom boom boom

  • Topic Starter
  • 9,664 posts
  • You say bam bam bam

Posted Wed Sep 13, 2017 6:12 AM

Testing from iOS Chrome to see if its just mobile Safari, or the whole iOS.

Cant
Wont
Didnt
Im

#3 Flojomojo OFFLINE  

Flojomojo

    I say boom boom boom

  • Topic Starter
  • 9,664 posts
  • You say bam bam bam

Posted Wed Sep 13, 2017 6:13 AM

Looks like it's iOS 11 in general.  :?



#4 carlsson OFFLINE  

carlsson

    River Patroller

  • 4,708 posts
  • Location:Västerås, Sweden

Posted Fri Sep 15, 2017 3:04 AM

Perhaps you should try Don\'t and Don\\'t in case some browser layer magic quotes is trying to remove spurious, "dangerous" (SQL injections) quotes?






0 user(s) are browsing this forum

0 members, 0 guests, 0 anonymous users