Jump to content

Photo

AA text features no longer functions because I was in text mode :)


5 replies to this topic

#1 icemanxp300 OFFLINE  

icemanxp300

    River Patroller

  • 3,713 posts
  • Location:NY

Posted Tue Oct 10, 2017 4:43 PM

I noticed this a day or so ago. What I even type is lighter in color. I cleared history and even reset IE accelerator to defaults. I just logged in via chrome to make sure it was an IE problem and it is.

I need to just shit can IE all together. It is not supported by anything anymore and I notice more and more problems. I already have to use chrome for other sites, I might as well just go full chrome and toss in the towel for this horrible browser.

aatext.jpg

...



#2 Albert OFFLINE  

Albert

    Quadrunner

  • 34,124 posts

Posted Tue Oct 10, 2017 4:44 PM

Did you try clicking on the icon in the upper-left corner? The one that looks like a switch? 

 

 ..Al



#3 Random Terrain ONLINE  

Random Terrain

    Visual batari Basic User

  • 28,343 posts
  • Controlled Randomness
    Replay Value
    Nonlinear
  • Location:North Carolina (USA)

Posted Tue Oct 10, 2017 4:45 PM

Looks like it is in text mode. Did you click on that icon in the top left?

 

Oops, Albert beat me to it.



#4 icemanxp300 OFFLINE  

icemanxp300

    River Patroller

  • Topic Starter
  • 3,713 posts
  • Location:NY

Posted Tue Oct 10, 2017 4:46 PM

No I clicked everything else LOL. That fixed it.



#5 Albert OFFLINE  

Albert

    Quadrunner

  • 34,124 posts

Posted Tue Oct 10, 2017 4:47 PM

No I clicked everything else LOL. That fixed it.

 

Excellent.



#6 TheTIGuy OFFLINE  

TheTIGuy

    Dragonstomper

  • 530 posts
  • “cheap, fast, good – choose any two”
  • Location:The west end of Hell...

Posted Tue Oct 10, 2017 5:24 PM

That is the BBCode switch, nothin' special without that.






0 user(s) are browsing this forum

0 members, 0 guests, 0 anonymous users