Jump to content

Photo

Firefox latest build 65.0.1 on Windows 10 locking up on AA


11 replies to this topic

#1 John Stamos Mullet OFFLINE  

John Stamos Mullet

    Stargunner

  • 1,056 posts

Posted Thu Feb 21, 2019 9:42 AM

Not sure if anyone else notices this - but recently, probably for the last month or two, Firefox will occasionally lock up and require a force-quit/end task when browsing Atariage.com

 

It only seems to do this on the front page of the Forums. It is not consistent, but frequent enough that it can be replicated. AA is the only site causing lockups on Firefox for me

 

My OS is Windows 10 build 1709.



#2 Albert OFFLINE  

Albert

    Quadrunner

  • 35,312 posts

Posted Thu Feb 21, 2019 9:49 AM

That is...strange.  I don't use Firefox full-time, so I haven't seen this, and I haven't had any other reports about this yet.  

 

I will be updating the forum soon (hopefully within the next two months) to a significantly newer version, so hopefully any issues like this will go way.

 

 ..Al



#3 OldSchoolRetroGamer OFFLINE  

OldSchoolRetroGamer

    Quadrunner

  • 5,569 posts
  • aka MaximumRD !
  • Location:Kelowna, B.C. CANADA

Posted Thu Feb 21, 2019 2:25 PM

I visit AA on average 2-3 times daily and have not had this issue even once. win10 Home Ver. 1809. Firefox quantum v65.0.1 64 bit.



#4 Flojomojo OFFLINE  

Flojomojo

    You can't handle the truth. No truth-handler, you.

  • 16,201 posts
  • I deride your truth-handling abilities.

Posted Fri Feb 22, 2019 7:41 PM

Mullet -- Maybe you have a misbehaving extension? This is one of the only non-https sites I visit regularly. Just a guess, but perhaps it could be something security related?

 

It's working fine for me with FF 65.0.1 and Windows 10 Home 1809. 

 

(your Windows build is from September 2017 and you're gonna have to install that feature update eventually)



#5 Albert OFFLINE  

Albert

    Quadrunner

  • 35,312 posts

Posted Fri Feb 22, 2019 10:34 PM

This is one of the only non-https sites I visit regularly.

 

This will be fixed with the forum update. 

 

 ..Al



#6 Flojomojo OFFLINE  

Flojomojo

    You can't handle the truth. No truth-handler, you.

  • 16,201 posts
  • I deride your truth-handling abilities.

Posted Sat Feb 23, 2019 8:21 AM

This will be fixed with the forum update. 
 
 ..Al

Looking forward to it, particularly on mobile. Please reach out if you want some testing help.

#7 Albert OFFLINE  

Albert

    Quadrunner

  • 35,312 posts

Posted Sat Feb 23, 2019 10:27 AM

Looking forward to it, particularly on mobile. Please reach out if you want some testing help.

 

Yes, mobile views will also be MUCH better..   Definitely will need some testers once I get to that point.  :) 

 

 ..Al



#8 John Stamos Mullet OFFLINE  

John Stamos Mullet

    Stargunner

  • Topic Starter
  • 1,056 posts

Posted Mon Feb 25, 2019 2:58 PM

Mullet -- Maybe you have a misbehaving extension? This is one of the only non-https sites I visit regularly. Just a guess, but perhaps it could be something security related?

 

It's working fine for me with FF 65.0.1 and Windows 10 Home 1809. 

 

(your Windows build is from September 2017 and you're gonna have to install that feature update eventually)

You'll never make me!!! *shakes fist at the sky*

 

(because I have updates disabled in the gpedit section.)



#9 Flojomojo OFFLINE  

Flojomojo

    You can't handle the truth. No truth-handler, you.

  • 16,201 posts
  • I deride your truth-handling abilities.

Posted Mon Feb 25, 2019 3:12 PM

you are #10 



#10 Thomas Jentzsch OFFLINE  

Thomas Jentzsch

    Thrust, Jammed, SWOOPS!, Boulder Dash, THREE·S, Star Castle

  • 24,031 posts
  • Always left from right here!
  • Location:Düsseldorf, Germany, Europe, Earth

Posted Mon Feb 25, 2019 3:27 PM

You'll never make me!!! *shakes fist at the sky*

 

(because I have updates disabled in the gpedit section.)

:roll:



#11 John Stamos Mullet OFFLINE  

John Stamos Mullet

    Stargunner

  • Topic Starter
  • 1,056 posts

Posted Fri Mar 1, 2019 9:32 AM

Glad to report - it appears to have been an issue with uBlock Origin  adblocker. Disabling it for this site fixes the problem.



#12 Albert OFFLINE  

Albert

    Quadrunner

  • 35,312 posts

Posted Fri Mar 1, 2019 9:33 AM

Great, glad that's all it was!  Thanks for letting us know. 

 

 ..Al






0 user(s) are browsing this forum

0 members, 0 guests, 0 anonymous users