Jump to content

Photo

FB2 Compatibility List


16 replies to this topic

#1 Guruman OFFLINE  

Guruman

    Combat Commando

  • 9 posts

Posted Fri Feb 3, 2006 8:26 PM

Has anyone started a compatibility list for modded FB2s?

I think it would be of benefit to know exactly which games are having problems, not only for the hobby people who want to play them, but for those working on Rev. C (just in case there are additional bugs that haven't been caught yet).

Here's my list (unfortunately, many of my carts are still missing!)

Pele's Soccer: no problems
Pinball (repackaged Atari Pinball): no problems
Wizard of Wor: no problems
SwordQuest Fireworld: no problems
Pac-Man: no problems
Raiders of the Lost Ark: no problems
Space Invaders: no problems
Defender: no problems
Crystal Castles: display corruption, some blocks never disappear allowing you to rack up thousands of points in seconds and clear levels like mad :)

Towering Inferno: no problems
Word Zapper: no problems

Star Voyager: no problems
Cosmic Ark: starfield corruption, no play problems

Tutankham: playfield corruption, playable
Q-Bert: no problems

Journey: Escape: intro OK; starfield corruption, unplayable (player sprite totally garbled, entire height of screen)

Gas Hog: no problems

Infiltrate: no problems

Space Attack: no problems
Super Challenge Baseball: no problems
Armor Ambush: no problems
BurgerTime: no problems
Astroblast: slight display corruption, playable

Pressure Cooker: no problems
The Activision Decathlon: will not start

I haven't tested my paddle games yet, but they all seem to start (Star Wars: Jedi Arena, Demons to Diamonds)

Of course, many games needed disassembly and contact scrubbing using a rotary tool and a wire brush, but most came to life quickly. I was amazed at just how HUGE the BurgerTime PCB is, with its three enormous ICs on it!

I really wish my parents could find the rest of my games ... I have a silver-label Gravitar, among other goodies (Atlantis, Solaris, Spider Fighter, Enduro ... the list goes on and on...)

Please post your success/failure stories.

#2 Mitch OFFLINE  

Mitch

    Quadrunner

  • 6,613 posts
  • 7800 Guy
  • Location:Southern California, USA

Posted Fri Feb 3, 2006 8:45 PM

Please post your success/failure stories.

View Post



Actually, there were a few posted last year, I don't rememer what thread it was now, though.

Mitch

#3 DEBRO OFFLINE  

DEBRO

    Stargunner

  • 1,957 posts
  • Location:Atlanta, GA

Posted Sat Feb 4, 2006 7:26 AM

I'd like to know it the KrokoCart or the A26 MaxiCart work on the FB2. We know the CC and the SuperCharger don't work :sad:

#4 Thomas Jentzsch OFFLINE  

Thomas Jentzsch

    Thrust, Jammed, SWOOPS!, Boulder Dash, THREE·S, Star Castle

  • 23,976 posts
  • Always left from right here!
  • Location:Düsseldorf, Germany, Europe, Earth

Posted Sat Feb 4, 2006 7:31 AM

I'd like to know it the KrokoCart or the A26 MaxiCart work on the FB2.

And I like to know how Thrust and SWOOPS! look like.

#5 supercat OFFLINE  

supercat

    Quadrunner

  • 6,401 posts

Posted Sat Feb 4, 2006 1:11 PM

The Activision Decathlon: will not start

View Post


Is Decathlon based on FE bankswitching? Does accessing $01FE by itself switch to the same bank or opposite bank as accessing $01FE immediately followed by $01FF?

I wonder if the FB2 doesn't keep addresses on its bus for a full cycle the way the 6507 does? If so, that would break the SuperCharger and my 4A50 cart.

#6 antron OFFLINE  

antron

    Chopper Commander

  • 196 posts

Posted Tue Oct 17, 2006 7:31 AM

I'd like to know it the KrokoCart or the A26 MaxiCart work on the FB2.

And I like to know how Thrust and SWOOPS! look like.



Have we found out about thrust yet?

#7 Thomas Jentzsch OFFLINE  

Thomas Jentzsch

    Thrust, Jammed, SWOOPS!, Boulder Dash, THREE·S, Star Castle

  • 23,976 posts
  • Always left from right here!
  • Location:Düsseldorf, Germany, Europe, Earth

Posted Tue Oct 17, 2006 8:31 AM

Have we found out about thrust yet?

AFAIK no.

#8 antron OFFLINE  

antron

    Chopper Commander

  • 196 posts

Posted Tue Oct 17, 2006 9:32 AM

Have we found out about thrust yet?

AFAIK no.



I would like to buy a Flashback to try it,
do you think it is very likely that it will run correctly?

#9 batari OFFLINE  

batari

    )66]U('=I;B$*

  • 6,680 posts
  • begin 644 contest

Posted Tue Oct 17, 2006 5:02 PM

Have we found out about thrust yet?

AFAIK no.

Thrust (platinum edition) works flawlessly on an FB2.

#10 antron OFFLINE  

antron

    Chopper Commander

  • 196 posts

Posted Tue Oct 17, 2006 6:19 PM

Thrust (platinum edition) works flawlessly on an FB2.


as my 8 year old sister-in-law says: coooooooooooooooooooooooooooooooool
well, I'm glad I asked. where is the best place to get a FB2 (revC ?) these days?

Edited by antron, Wed Oct 18, 2006 6:03 AM.


#11 Thomas Jentzsch OFFLINE  

Thomas Jentzsch

    Thrust, Jammed, SWOOPS!, Boulder Dash, THREE·S, Star Castle

  • 23,976 posts
  • Always left from right here!
  • Location:Düsseldorf, Germany, Europe, Earth

Posted Wed Oct 18, 2006 1:25 AM

Thrust (platinum edition) works flawlessly on an FB2.

Thanks for information (I wouldn't have thought so).

#12 Drewman21 OFFLINE  

Drewman21

    Star Raider

  • 86 posts
  • Location:Fargo ND

Posted Wed Oct 18, 2006 10:25 PM

I know from experiance that Skeleton+ doesn't work. I get sound from it but no picture. I was sad. But it has worked great for the few games I do have including the 2005 Xmas AA cart and Strat-O-Gems Deluxe no problems.

#13 antron OFFLINE  

antron

    Chopper Commander

  • 196 posts

Posted Wed Aug 1, 2007 7:07 PM

Thrust (platinum edition) works flawlessly on an FB2.

Thanks for information (I wouldn't have thought so).


I can also confirm that it works. Just a few minor graphical blurps when the pod is near a fuel tank.

Edited by antron, Thu Aug 2, 2007 6:43 AM.


#14 antron OFFLINE  

antron

    Chopper Commander

  • 196 posts

Posted Wed Aug 8, 2007 12:00 PM

Spy Hunter has many graphical glitches all over the screen.

#15 Guruman OFFLINE  

Guruman

    Combat Commando

  • Topic Starter
  • 9 posts

Posted Wed Aug 8, 2007 8:12 PM

I managed to nab some more games at the local Value Village:

Solaris - no problems :cool:
Lock 'n Chase - no problems
California Games - no problems
Dark Cavern - no problems
Bermuda Triangle - no problems
Activision Tennis - no problems
Midnight Magic - no problems

Stargate - will not start :(

#16 Thomas Jentzsch OFFLINE  

Thomas Jentzsch

    Thrust, Jammed, SWOOPS!, Boulder Dash, THREE·S, Star Castle

  • 23,976 posts
  • Always left from right here!
  • Location:Düsseldorf, Germany, Europe, Earth

Posted Thu Aug 9, 2007 12:40 AM

I can also confirm that it works. Just a few minor graphical blurps when the pod is near a fuel tank.

That should come from the flicker then.

#17 antron OFFLINE  

antron

    Chopper Commander

  • 196 posts

Posted Thu Aug 9, 2007 9:54 AM

I can also confirm that it works. Just a few minor graphical blurps when the pod is near a fuel tank.

That should come from the flicker then.



it is short horizontal white lines that can briefly flash above or below the fuel when the pod is horizontal to it.




0 user(s) are browsing this forum

0 members, 0 guests, 0 anonymous users