Jump to content

bjcorr's Photo

bjcorr

Member Since 24 Nov 2007
OFFLINE Last Active Nov 25 2018 2:20 AM

Posts I've Made

In Topic: Amoeba: newly discovered proto software

Fri Jun 2, 2017 2:43 AM

the screen output looks identical to that of my Omnimon/Omniview on the Ramrod board in my 800.

 

Ben


In Topic: Please! Can we have one more Incognito run?

Fri Jun 2, 2017 2:37 AM

I'd like one as well!!!!

Ben


In Topic: The UAV Rev. D Video Upgrade Thread

Fri May 26, 2017 12:32 PM

You called it, I was using the Rev C jumper settings! I'll report on how the proper jumpers work tomorrow, gotta sleep.....

Got the jumpers set right and it looks beautiful! I have yet to modify the case, so with no keyboard I loaded up an Atarimax 8gb cart and looked at Galaxian, wow. The I tried an ACE 80 cart to see what software 80col looked like. It showed me how badly out of adjustment my monitor is :-)

ben


In Topic: The UAV Rev. D Video Upgrade Thread

Fri May 26, 2017 1:38 AM

You called it, I was using the Rev C jumper settings! I'll report on how the proper jumpers work tomorrow, gotta sleep.....


In Topic: The UAV Rev. D Video Upgrade Thread

Thu May 25, 2017 1:46 AM

Got my UAV board and mounted it on one of my 600XL's, triple checked everything because she boots, but the video rolls left to right and up to down. No monitor controls can stop it ( and if it could I'd have multiple READY prompts stacked up.) and the color looks very faint.

 

Before I try to resurrect one of my other 600XL's to try it out on them, any suggestions from this knowledgeable group? It's not the Commie 1702, it works perfectly with my 1200XL. Checked all my connection with a VOM, all good.....

Ben