Jump to content

Rockin' Kat's Photo

Rockin' Kat

Member Since 21 Jun 2001
ONLINE Last Active Today, 11:40 PM

Posts I've Made

In Topic: Somewhat Gutted Mystery Wico command control box.

Tue Jun 24, 2014 8:22 AM

I agree that ordering all the parts plus shipping and labor would make it almost not really worth the trouble.Probably faster & easier & cheaper to just buy one on eBay,...


Currently there is a new-in-box one up for about $65 BIN. The last one to actually sell on eBay went for ~$44 on BIN. I guess without the box they might someone might try listing at $35. Anyway I'm going to just shelf it for now unless someone wants it.

In Topic: Somewhat Gutted Mystery Wico command control box.

Sat Jun 21, 2014 2:01 AM

Well after looking up online and just finding pictures of the boxes of the wico command control adapters, I saw ones for TRS-80, TI 99/4a, and Odyssey^2, and Apple II. Not exactly the best pictures but it looked like the one for TRS 80 was the only one which had two leads coming out the back. There's not really a lot of easily searched info... mostly just bring up broken auction links and old unanswered Usenet questions.

 

If it is the one for TRS-80, I think this Digi-Key Shopping list covers all the parts needed to get it put back together. http://www.digikey.com/short/nc0zt Anything else that might be wrong with it would probably not cost near as much to replace.

 

That said, I don't have a TRS-80 to test it on to make sure it works, and that's a bit of money to put down to hassle with something I'd only want to sell but couldn't test before selling it. :-/

 

I think I'm probably just going to see if anyone wants to send $10 to have it mailed to them.


In Topic: TI 99/4a: blank screen with PEB?

Thu May 1, 2014 9:48 PM

 

Can you show me whats on line 125?  It say's syntax error, so I'm ASSUMING it's something that might just be mis-typed and easily fixed.  Once that is done, you'll be able to save the program and run.

 

Line 125 is listed later in the video at 2:50, It says:

 

125 CALL INIT :: CALL LOAD("DSK1.YLOAD")

 

Attached File  IMG_0488.jpeg   78.22KB   5 downloads

 

I'm going to try moving the 32k card to a different slot tonight. I've already cleaned the cartridge ports, fire hose connections, and the slots in the PEB with the quick dry version of DeOxit. In the case of the TI, I had to clean the cartridge port and cartridges before I could even get it to work at all... I went through several cleaning sticks on it. After cleaning the cartridge port I just went and cleaned all the other card edge slots and connectors in the system. It turned cleaning sticks quite black at first.


In Topic: TI 99/4a: blank screen with PEB?

Thu Apr 24, 2014 10:55 PM


In Topic: TI 99/4a: blank screen with PEB?

Thu Apr 24, 2014 8:31 PM

Yep.

[attachment=338735:IMG_0488.jpeg]