Jump to content
  • entries
    14
  • comments
    30
  • views
    37,187

Cožeee!?!


pseudografx

1,091 views

No fakt už je to rok a půl, co jsem "zapomněl" přidávat příspěvky do blogu. Samozřejmě se stydím a za odměnu pro trpělivé sem (doufám) opět postupem času něco přidám. Mohl bych informovat třeba o svých probíhajících projektech, a začnu tím nejčerstvějším.

Jde o intro pro příští Forever (já vím, ještě uteče hodně vody, než bude tato akce aktuální, ale když je nápad, tak je zkrátka třeba ho realizovat), které jako obvykle páchám ve spojení s MaPou. Tedy spíš naopak, MaPa páchá, já vymýšlím. A musím říct, že tuto několikrát odkopnutou myšlenku (dokonce ani Rasterovi se nezdála dost sexy) se nám podařilo fakt dobře vypilovat a myslím, že na Foreveru budou všichni ti Fandalové, Rasterové, Xiové, Bob!kové a podobně valit bulvy ;-) Opět jsme se upnuli na PMG, jejichž využití mi prostě přijde poněkud nedoceněné, a tak se svými nápady snažím ukázat, co všechno se s nimi dá udělat (vzpomeňte na naše intra Crossover a Balls Forever). I tentokrát jsou péemgéčka hlavním aktérem celého děje, do toho samozřejmě spousta hezoučkých barviček a efektíčků, celé se to nacpe do kila a je vymalováno. Momentálně nám základ už krásně funguje, bude potřeba jenom mírné předělávky, pár zvuků a nějaký ten postupný nájezd na začátku a máme hotovo. Tak se těšte!

1 Comment


Recommended Comments

No to teda koukám jako blázen. Všichni ti PéGéové a MaPaové zase něco úžasného dělají a jeden z nich má dokonce tu drzost se tím veřejně chlubit. A nejen to. O dokonce sám sebe chválí. No uvidíme, kdo na koho bude valit bulvy.

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...