Jump to content

Zap!

Members
  • Content Count

    2,140
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by Zap!

  1. The US version. The official US release date of the Neo-Geo was October 25th, 1990, but it was scarce then. My serial number is 90A followed by 011604.
  2. I even scanned the receipt to prove it.
  3. I haven't seen any clones of this yet, not even on AliExpress. I was a bit surprised because Everdrive clones are (or were) all the the place there.
  4. Wow, that's odd. What's behind it, and what's holding it on? Solder?
  5. You're welcome! 29 years, my how time flies! I'm good and yourself? Not much new though lol. I see this is still one of the busiest threads on all of AA.
  6. Today marks the 29th anniversary of Geese Howard's fall from grace. Next year's the big one!
  7. Just be grateful that you never got the infamous "Out of heap space" error in CoC. I played till almost the very end and got it on my Atari ST. As in 99% complete. I couldn't get past it and never actually finished it. I consider it a beaten game with an asterisk; there was nothing else I could have done and it happened through no fault of my own, so I consider it a win lol. KQIV is amazing, although it being my first KQ game I'm a little biased. Yeah, it was released in 1988 IIRC.
  8. If any old Sierra game needs a VGA update, it's CoC and KQIV. They are my favorite Sierra games ever. A shame they didn't update them for VGA.
  9. I pre-ordered on Friday the 30th, and it said it'll ship in early 2022. To those of you that ordered Thursday, did it say yours will ship in late 2021?
  10. That's an awesome story! Only one weekend to complete it? Man, I remember it talking me the whole Summer of 1991 or so lol!
  11. What was it for? MS-DOS? What year would you say you played it? It sorta fits the description of the aforementioned Monster Bash.
  12. I got mine yesterday. While I didn't yet really dive into the instructions and maps yet, I can tell they're pure quality. Played on the easiest level so far. Looks amazing in RGB on my PVM! Next up I might do a YouTube or Twitch of me playing.
  13. I just got a Microsoft green-eyed mouse, which was the first mouse they ever put out. It was listed for $79.95 obo, and as untested and scratched up. I offered $60 and he accepted. Well, I plugged it in and it works like a charm! Even better yet it cleaned right up with some Windex and Magic Eraser. So excited, it really fits the XT’s look and time period. Also use the WiFi232 to go online and on the BBS'. Next up, maybe a sound card and some games that take advantage of the mouse.
  14. I already checked my spam folder, and that e-mail address is still getting mail. Hmm, I'll switch it to another address. Maybe the change will spark a reset? Edit: Ok, just changed my e-mail address. Someone please reply to this so I can test notifications.
  15. I haven't gotten any in about a week now, and I haven't changed any settings.
  16. I think 1989's "Conquests of Camelot: The Search for the Grail" is massively underrated. IMO, it rivals the very best of the Sierra games.
  17. Got my shipping conformation with tracking today! Woo hoo!
  18. Tropical Angel surely never got a home release, as far as I know at least.
  19. Yeah but it's so slow on the 8088, I have to try it on another computer. I also have the Atari Mega STe, Atari 800 XL, a 386DX, Apple IIGS, and many more. Ahh, which to choose next... I got within about half of your score, thinking I was good. Looks like I have some practicing to do! 😄
  20. Lol thanks! I really liked the ANSI art a lot. I’m actually logged on right now, about to play some Lemonade! 😎 Anyway, here is a pic of my IBM in action.
  21. I’m gonna join as soon as I go back inside (some after-midnight pool fun is going on right now lol). I know I said I’d logon from my Atari, but I will actually be calling from an IBM 5160 XT running Telix.
  22. Actually, scratch most of that. I took the WiFi232 out and used it with my IBM 5160 XT. It worked great, and router settings were still saved. Hmm, gonna try again tomorrow, it was probably something I overlooked like the Mega's ribbon cable not fully pushed in or something.
  23. Three and a half years ago, I posted this thread about connecting my new WiFi232 to my Atari Mega Ste. After I discovered that it was initially in the wrong port, it worked like a charm. I went on my share of BBS's for months but kinda forgot about it. Now, I want to use it again. I tried to set it up and so far have had no luck. I likely did change routers since then, so maybe that's the problem. I can't figure out a way to factory reset. There a reset button, but it think it just resets the session. In ANSI Term or Taz, I have the settings right, but when I type anything and hit Return the cursor goes right back to the first letter I typed. Typing AT, ATI, ATZ or anything else does nothing. I see my text, because echo is on. What can I be doing wrong? It worked before on the same system. The LED on it lights continuously blue, so it's getting power. On my phone while looking for WIFI, the WiFi232 doesn't come up. Not sure if it's supposed to or not.
  24. You are right, it's not Greek mythology at all! I'll blame it on being late and having one too many!
×
×
  • Create New...