Jump to content

rockdoc2010

+AtariAge Subscriber
  • Content Count

    254
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by rockdoc2010

  1. I don't know what DEADSTOCK is but I bought a 65XE Mexican built from Best Electronics and it is still the same machine. Brand new in box. Fired that mutter up no problem... Douglas
  2. Well, I built one and it was a bust. I had a few IC sockets that at the time I did not notice that there were no holes drilled into the pins for my gold plated machine pin sockets. I had to drill holes to correct but to no avail, it was a failure. de-soldering is a bitch! I built another one and it fired right up! Expect a trouble or two but... persevere! Enjoy your build and ask before you leap! Douglas
  3. Tong Schematics are available although hard to decipher. When matched with 1200XL , and a little hard work you would be a God if you would build a motherboard! Douglas
  4. Unfortunately, I am using the PIC as is but I have to go thru the button sequence to select my resolution every time I power back up. and I found that you have to be quick about it. I am also still getting the red led blink followed by two short blinks. When I adjusted the onboard switches to a different resolution, i did get a half second green led. I assume from what I have read in the thread that that is the GBS initializing the parameters. Cant wait for Sophia 3 to come out.
  5. Well, It took me a three week endeavor to get this to run but it now works. 1088XLD and VBXE and VGA2RGB carrier board. THANK YOU MYTEK! I have very muted colors. Attract mode colors are off. I flashed my GBSCTRL PIC out of unit using the joy2pic stick. Switches in the correct place and I have a stable pic to my VGA input on my screen. I have a DELL monitor on the way and perhaps that will help. We will see... Douglas
  6. I just ran across a page that had what is called and FCC label. Do a search for the label with that number and you may find it. FCC BPA83A800 Douglas
  7. Thank You Very Much! I was chasing issues with three 1050's giving BOOT ERROR and swapping mechs and MB Wound up being a bad power supply. I DL instructions for what I thought was a dead happy and whooldathunkit... It works with a tandon mech and installation instructions.
  8. Some surface mount LED's under those transparent keys would be epic! FUJI Rainbow RGB leds... This is looking awesome! I cant wait to build one.
  9. it seems the tandon is a bit off of the others i am getting parts to redo that motherboard so we will see
  10. I am totally happy that i have a happy..
  11. was there a difference from tandon tech to the others one?
  12. It seems that I have a Tandon mech that works just fine with a happy upgrade. but it sticks out like 1/8 inch in front. any thoughts? Douglas
  13. I went through swapping motherboards and mechs for my four drives in total frustration recently until i found that I had a defunct power supply. Just enough power to get the power up and head seek and park at start up but boot error after that. A new power supply and I am back up to two stock and one happy drive. the other was used for parts on my 1088xld.. 9 VAC is what you should read on the supply.. mine was putting out 15 vac so it went in the trash. Douglas
  14. its still a bug! IBM encased a bug in plastic and placed it into one of their systems.. you got one for free! Woo Hoo!
  15. Not a single mention of that fact that you have a bug in your system! IBM would be abhorred!
  16. Nope 7.1 is not on the site.. I got 5.3 and 6.6 and both seem to be missing side B.. Dammit Jim! Talk to Scotty!
  17. Well i got 2 more 83S DA 005980 USA 72R DA 06483183 Tiawan
  18. Hello there. Just got my 1050 Happy up and running and I need a copy of Warp Speed Software that will work with on original 1050 happy. Thanks
  19. WOO HOO! Instructions are WONDERFUL! I was able to install my 1050 Happy upgrade with controller into an older TANDON drive and I am HAPPY once again
×
×
  • Create New...