Jump to content

crookesy

New Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About crookesy

  • Rank
    Combat Commando
  1. Hi guys, well I did clean the port. And still nothing. The title screen will only really come on if I hold reset and let go at the same time as switching it on then as soon as I press a button....blank. Thinking I may sell it as parts, I just don't have the knowhow to fix it
  2. Thank you so much guys!!! No, I didn't remove the controllers ntvsteve, it looked extremely complicated and I thought that that would be my last resort. And, yes, hunterzero! I will give the clean over the weekend. If it still persists then I will give the controller's a try! Thanks again guys! I really appreciate your help!
  3. Hi guys! Im in the uk and I have a problem with my intellivision that I hope you can help me out with. A few weeks back I got the console from eBay. It was working fine apart from a small colour issue, the greens were red etc. But after 20 or so minutes the games would correct the colour. It suddenly went to a blank screen when i turned the console on or pressed reset. After taking it apart and giving it a dust down as well as cleaning the port with a credit card and a lint free cloth the title screen comes on, all in the right colours. Sometimes I have to hold the reset button and release it at the same time as switching it on to get the title screen. But as soon as I press any key or the d pad on either controller the screen goes blank. On mazeatron I get the title screen with the intro music, but, again, as soon as I press anything it goes blank. On demon I get the title screen and the graphics moving about, but does absolutely nothing when I press any key, it doesn't go blank, just stays on the title screen. I also tried leaving it on for a while on just the title screen to see if it would turn itself off as it did before, but it just stayed on the title screen for almost 20 minutes before i turned it off. I noted that underneath was quite warm. When i opened it up i couldnt see any damage, but then, i dont really know what im looking for. I have never attempted to fix anything like this before, i dont even know how to solder and i have no computer or electronic skills at all, i have absolutely no idea what im doing. Please help! Many thanks for reading!!
×
×
  • Create New...