Jump to content

Mikeee76

New Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

18 Good

About Mikeee76

  • Rank
    Combat Commando

Recent Profile Visitors

856 profile views
  1. Hello everyone! I'm Mike. This is my first thread here and I'm proud to present you my newest Atari game called: "WASTELAND" Just finished it today (it's still a "RC / beta", tho) This is my first Atari game after over 30 years. I made some graphics for games in the early 90s but never managed to finish my own game back then... It is emulator-compatible and has been tested in: Altirra 3.10 and Atari800Win PLUS v4.0 also tested on real hardware ( Atari 800XL + SIO2SD ) ATR-FILE: http://www.mikej.de/games/wasteland.zip I hope you enjoy it... -mike https://www.youtube.com/watch?v=8FSxPqohfrY https://www.youtube.com/watch?v=Q7eqea-pDVY https://www.youtube.com/watch?v=4qOXv7mReWk
  2. ok, problem solved! it's was the data.act file. I edited it and saved it meantime under Windows and forgot about it, Action! apparently could read the file but just as a "plain text" (include itself worked, no warnings ) but the compiler didn't get it "as a code" and therefore was the "map" array still undeclared...
  3. Hi, after many, many years I'm coming back to Action! and I ran into a problem... I have two ACT files : first one is called "MAIN.ACT" and the second one: "DATA.ACT" The "DATA.ACT" contains only one small array, nothing more. I'm trying to include this small "DATA.ACT" into the MAIN.ACT. File DATA.ACT looks as follows: BYTE ARRAY MAP=[ 55 55 56 57 58 59 58 57 56 55 56 56 57 55 ] MODULE and the MAIN.ACT: INCLUDE "H:DATA.ACT" CARD CH, DL PROC SETUP() GRAPHICS(0) DL=PEEKC(88) ZERO(DL,959) ;Clear the screen MOVEBLOCK(DL,MAP,13) ;put the data to the screen ;............  The code is of course a bit reduced here, but it's enough to describe where the problem is... My problem: I'm getting an Error 8 in line: MOVEBLOCK(DL, MAP, 13) pointing at "MAP" as "variable not declared" If I put the array "MAP" directly into the "MAIN.ACT" everything works ok, but I want to have it outside in an external ACT file. How can I include an external array without getting an Error 8 ?
  4. As Manterola mentioned, it was indeed a broken line (Line12) in the keyboard pcb. Someone tried to fix it in the past (the path was already soldered). The keyboard works now. Thank you very much!
  5. Hello everyone! it's my first post here (been lurking here for a while although), My name is Michael and I've bought recently two 600xl. (Owned one 600xl (later an 800xl) as a child). One of them works perfectly, the other one has some keyboard issues... Some keys won't work ( 5,8, T, I, G, K, B, M ,to be precise). According to this thread [http://atariage.com/forums/topic/105170-600800xl-keyboard-variants/] it's the "type 3" keyboard (by AWC, with springs and mechanical switches). I've already detached it from the mainboard and the connector/band seems to be OK. Since it has no mylar I also removed the cap from a "5" key (as an example) to see if the switch works and yes, it does. My question: What to do next?, do you have any ideas? Thanks.
×
×
  • Create New...