Jump to content

Jaybezeone

New Members
  • Content Count

    20
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Jaybezeone

  • Rank
    Space Invader

Recent Profile Visitors

612 profile views
  1. Hi Stephen, I just received some spare parts in case I change all power unit :). Top Left & Bottom Left (Base - Emitter) Top Left & Right (Base - Collector) Bottom Left & Right (Collector - Emitter) Measures : With side [COM / Lead] - [Lead / COM] 0 - 116 67 - 68 182 - 182
  2. Hi there : So before connecting U6 Pin14 and Pin 11 From Pin1->14 : 12.6 / 0 / 0 / 12.6 / 12 / 0 / PIN7 / 0 / 12.6 / 12.6 / 0 / 0 / 11.35 / 12.6 After connecting U6 Pin14 and Pin 11 From Pin 1->Pin14 : 12.6 / 0 / 0 / 12.6 / 12 / 0 / Pin7 / 0 / 11.1 / 0.2 / 10.45 / 11.7 / 0.35 / 11.36
  3. I'll Redo the measuring. For U6, I took Pin7 as "fixed" point. The order is 1-2-3-.... anticlockwise. I used the ground for all others (Q8, ...)
  4. So measures ground taken from Pin7 : 1) U6 11 / 0 / 0 / 11 / 11 / 0 / PIN7 0 / 11 / 0.2 / 10 / 11 / 0.2 / 0.1 So measures ground taken from main ground : 2) Q8 Base : 0 Emitter : 0.1 Collector : 0.1 3) Q12 Drain : 0 Source : 11 Gate : 11 4) D12 A : 0~0.1 K : 0.8~0.9
  5. After joy, back to work. So I did this what you advised Stephen. Measure on Q8 are anti-clockwise : 10.45v / unstable 6-11v / 10.50v
  6. Thank you for your help all. BIG THANKS serioulsy I learnt a lot. Here is the update. I checked the ground... Had pb there. FIXED That changed lot of things. Now : - ON / OFF : Not working - Same measures on U6 - C44 + Gound with 5v : WORKKKINGGGGGG yeaah - Changed screen by a LCD NExt : Two options : A. Go 5v for life : --> How can I feed 5v on the board in a more definitive way ? B. Find what is not working with 9v.. - U6 behave as expected - MOSFETs seems to return values... - Something blocks the ON OFF operation somewhere.... --> Any Idea knowing that I tested the shortage a C38 without success ?
  7. I saw multiple feed saying a approx 12v on U6 is normal when off... don't know, I had same thought as you.
  8. Hello thank you for stepping in. So no 5v directly now, I ll try. I did try with 5v : nothing with R75 or C44. Do I need to power on with the button ? I tried but nothing as well. For U6 once connected : For pins 8 to 14 : 0 / 11,47 / 11,47 / 0 / 0 / 11,45 / 11,47 once C38 tracked to Pin 11 : For pins 8 to 14 : 0 / 10,45 / 0,25 / 9,6 / 10,63 / 0,37 / 10,46 I really don't know how to interpret this as I am expecting 5/6v max...
  9. Ok, I did some additionnal test. Values are changing on U6. 11,42v when in supposed OFF position 10,50 when in supposed ON position with no other sign of life. OTher point, wiring headphone neg to battery neg doesnt do anything. Any idea??
  10. Hello, PAssing there and found my case in there My case: Lynk 2 with no power on. Screen works; Flex is new; Step 1 ) all good (12v /0v) Step 2 ) Fail as nothing turns on the machine. Running same voltage as step 1 I tried to short C38. No changes. Only extra, I shaked a bit and touch 2 places that I wasnt supposed to... and backlight and screen went on.... 😕 I wont to that again but it gave me hopes. Any idea to emulate my latch ON position ?
  11. Thanks for sharing your (great) work.
  12. Let's wait for your report after delivery
  13. I was asking because of this auction.
  14. Is there any dump or copy on pcb of the current state of Dev?
×
×
  • Create New...