Jump to content

Big_D

New Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Big_D


  1. Ok, I am setting up a RaspberryPi4 in a Atari Flashback case. I am using a 5v 4A power supply plugged into the flashback and have the power pins running from the flashback board to the GPIO. When I turn it on I get the lightning bolt. The instructions said to remove a capacitator and bridge the pins, but I don't see a compactor so not sure what to do now.


  2. Well, good news and bad news, first I was able to revive the cartridge. I downloaded the 3.5 flasher I would further down the forum and that flashed and booted. Now I ran the MyBIOS 4.8.05: -RE -RI -DE -DI (5-feb) -FI -FE (7-feb) ATR file with my 8mbit cart and it flashed a bunch of games on it. So, I'm not sure if the file has been replaced, or I could still be doing something wrong.


  3. Well, I downloaded the myide-1-flasher.atr from the bottom of the forum and did the hot cart plug and the program recognized it. It would start to flash and gives me a flash error. I tried about 3-4 times, then when I rebooted I get a black screen. Originally I was going to use the USB flasher and Studio software, but it refused to recognize the cartridge.  I know the flasher is ok, because it works with my 8mbit cart. The myIDE-1mbit cart is old, like 2006 old.


  4. I have an 800XL and floppy drive that will be upgraded. So far I have a MyIDE1 and FujiNet. I will be adding dualPokey/covox and Antonia 4MB expansion. I'm wondering what OS, DOS, and Basic combination would work best. I'm also wondering if it would make sense to use a GUI as I also have an ST mouse. Thanks!

×
×
  • Create New...