Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'STe'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Atari Systems
    • Atari General
    • Atari 2600
    • Atari 5200
    • Atari 7800
    • Atari Lynx
    • Atari Jaguar
    • Atari VCS
    • Dedicated Systems
    • Atari 8-Bit Computers
    • Atari ST/TT/Falcon Computers
  • Classic Consoles
  • Classic Computing
  • Modern Consoles
  • Gaming General
  • Marketplace
  • Community
  • Community
  • Game Programming
  • Site
  • PC Gaming
  • The Club of Clubs's Discussion
  • I Hate Sauron's Topics
  • 1088 XEL/XLD Owners and Builders's Topics
  • Atari BBS Gurus's Community Chat
  • Atari BBS Gurus's BBS Callers
  • Atari BBS Gurus's BBS SysOps
  • Atari BBS Gurus's Resources
  • Atari Lynx Programmer Club's CC65
  • Atari Lynx Programmer Club's ASM
  • Atari Lynx Programmer Club's Lynx Programming
  • Atari Lynx Programmer Club's Music/Sound
  • Atari Lynx Programmer Club's Graphics
  • The Official AtariAge Shitpost Club's Shitty meme repository
  • The Official AtariAge Shitpost Club's Read this before you enter too deep
  • Arcade Gaming's Discussion
  • Tesla's Vehicles
  • Tesla's Solar
  • Tesla's PowerWall
  • Tesla's General
  • Harmony/Melody's CDFJ
  • Harmony/Melody's DPC+
  • Harmony/Melody's BUS
  • Harmony/Melody's General
  • ZeroPage Homebrew's Discussion
  • Furry Club's Chat/RP
  • PSPMinis.com's General PSP Minis Discussion and Questions
  • PSPMinis.com's Reviews
  • Atari Lynx 30th Birthday's 30th Birthday Programming Competition Games
  • 3D Printing Club's Chat
  • Drivers' Club's Members' Vehicles
  • Drivers' Club's Drives & Events
  • Drivers' Club's Wrenching
  • Drivers' Club's Found in the Wild
  • Drivers' Club's General Discussion
  • Dirtarians's General Discussion
  • Dirtarians's Members' Rigs
  • Dirtarians's Trail Runs & Reports
  • Dirtarians's Wrenching
  • The Green Herb's Discussions
  • Robin Gravel's new blog's My blog
  • Robin Gravel's new blog's Games released
  • Atari Video Club's Harmony Games
  • Atari Video Club's The Atari Gamer
  • Atari Video Club's Video Game Summit
  • Atari Video Club's Discsuuions
  • Star Wars - The Original Trilogy's Star Wars Talk
  • PlusCart User's Bug reports
  • PlusCart User's Discussion
  • DMGD Club's Incoming!
  • DASM's General
  • AtariVox's Topics
  • Gran Turismo's Gran Turismo
  • Gran Turismo's Misc.
  • Gran Turismo's Announcements
  • The Food Club's Food
  • The Food Club's Drinks
  • The Food Club's Read me first!
  • The (Not So) Official Arcade Archives Club's Rules (READ FIRST)
  • The (Not So) Official Arcade Archives Club's Feedback
  • The (Not So) Official Arcade Archives Club's Rumor Mill
  • The (Not So) Official Arcade Archives Club's Coming Soon
  • The (Not So) Official Arcade Archives Club's General Talk
  • The (Not So) Official Arcade Archives Club's High Score Arena
  • Adelaide South Australia Atari Chat's General Chat & Welcome
  • Adelaide South Australia Atari Chat's Meets
  • Adelaide South Australia Atari Chat's Trades & Swaps
  • KC-ACE Reboot's KC-ACE Reboot Forum
  • The Official Lost Gaming Club's Lost Gaming
  • The Official Lost Gaming Club's Undumped Games
  • The Official Lost Gaming Club's Tip Of My Tounge
  • The Official Lost Gaming Club's Lost Gaming Vault
  • The Official Lost Gaming Club's Club Info
  • GIMP Users's Discussion

Blogs

There are no results to display.

There are no results to display.

Calendars

  • AtariAge Calendar
  • The Club of Clubs's Events
  • Atari BBS Gurus's Calendar

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website


Facebook


Twitter


Instagram


YouTube


eBay


GitHub


Custom Status


Location


Interests


Currently Playing


Playing Next

Found 5 results

  1. Hi there I posted this message on AtariAge too - thought I'd say just in case it looked familiar.. I have too many STs and have listed a Mega 4 on eBay as well as a 4gig STe. Mega 4 is eBay Auction -- Item Number: 300877059869 STe is eBay Auction -- Item Number: 300877079255 WOW RARE [email protected]@K etc... LOL! They are pretty good machines. The Mega is a Mega 4 in a Mega 2 case. I swapped out the motherboard. Has a noisy fan, but otherwise working fine. The STe is likewise good, although there are some screws missing so I need to find replacements, not a problem really as they are standard self tappers. Both have the usual yellowing, not too bad, but hardly museum grade. I hope whoever buys them will be able to have fun using them. For my part, they've sat on a shelf as I have two other STs to play with, when I have time, and that's why I'm letting them go. There are some nice pictures on the listings. Cheers JonB
  2. Just putting feelers out to see if anyone is considering selling their Mega STe in the near future. I don't haggle, so please don't; ask me to make an offer. Pricing is the sellers job, so name your best price and I'll either accept it or not - without the endless and annoying back and forths to get there. Already have Atari monitors and and mice, so just looking for the base unit and a keyboard. Shipping will be to Canada, so you must be willing to ship across the border. To save duty and taxes (USMCA who?), preference will be given to Canadian sellers. To save 220 to 120 conversion, no European units please.
  3. Looking to buy a working 130XE and STFM-series ST, preferably an STe. No discolored units/keyboards please. Feel free to post pics here and/or PM of what you have. Thanks so much in advance!
  4. I've now acquired a null modem cable to connect my STe up to the PC, and have been playing around with Ghostlink. I didn't get very far with it until I discovered that I needed XControl.acc and the relevant .cpx file. Now that I've got those, the PC-ST link is up and running. Well, kind of...there's a few aspects of the setup which are causing me problems, so was wondering whether your good selves might have some solutions. [Just before I start - I'm using Ghostlink 1.0 Beta. The STe has a single floppy drive (A:), with a mapping on the desktop to a second, but non-existent, drive (B:). The PC has a floppy drive, hard drives and a CD drive, and is running Windows XP] 1. With Ghostlink installed and the PC mapped to C: on the STe, XControl appears to become muddled over its drive allocation. Instead of A:, which is where it will find a floppy disk with the .cpx files in addition to the XControl.acc file from which it installed, it instead insists on defaulting to C:. When it finds nothing there, it hangs. After repeated Ctrl-Shift-Alt commands I'm eventually able to redirect it to the relevant folder on A: and all is well - but when I attempt to save the new setting, I just get "File I/O error", and so instead have to go through the whole rigmarole again when I restart the machine. 2. At first, the "Hard Drive" that represents C: doesn't appear on the desktop - by trial and error, I've discovered that to make it appear, I have to shutdown the desktop and then change the screen resolution from low to medium. How inriguing. 3. With the slave file running in the PC's MS-DOS terminal, the only drive that is accessible from C: is the PC's floppy disk drive - the hard drives and CD drive don't appear. This despite me selecting "all drives" in the Ghostlink setup function. While gaining access to one drive is better than gaining access to none at all, I can't help feeling that this renders the whole exercise a little pointless, as it means I still have to write files from the PC to a floppy disk prior to transfer. I may as well just dispense with he lead and put the disk straight into the ST! Anyone got any ideas as to what I should be doing to get it running properly?
  5. Hi there guys, so after talking to some of my friends about the problems with my 1040 STe, we wernt able to figure out whats wrong, so they suggested that I post on here and see if anybody can help me. Basically, almost every game I try to load either gives me a black screen after the main screen or it shows bombs or goes red and freezes. Ive only owned my owned my Atari 1040 STe for about 5 month and Ive only gotten some games for it in the last 2 weeks, so I dont have much of history with it. Here are a couple videos I uploaded to youtube that can probably show you better than I can describe. https://youtu.be/Nj1wB4KnbUg https://youtu.be/76pGk_AkMAI Any help you can give me will be greatly appreciated, thanks!
×
×
  • Create New...