Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'assembler library'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Atari Systems
    • Atari 2600
    • Atari 5200
    • Atari 7800
    • Atari Lynx
    • Atari Jaguar
    • Dedicated Systems
    • Atari 8-Bit Computers
    • Atari ST/TT/Falcon Computers
  • Gaming General
    • Classic Gaming General
    • Classic Computing
    • Modern Gaming
    • Prototypes
    • Arcade and Pinball
    • Emulation
    • Hardware
    • Gaming Publications and Websites
    • International
  • Marketplace
  • Community
  • Game Programming
  • Site
  • Classic Gaming News
  • The Club of Clubs's Discussion
  • I Hate Sauron's Topics
  • 1088 XEL/XLD Owners and Builders's Topics
  • Atari BBS Gurus's Community Chat
  • Atari BBS Gurus's BBS Callers
  • Atari BBS Gurus's BBS SysOps
  • Atari BBS Gurus's Resources
  • Atari Lynx Programmer Club's CC65
  • Atari Lynx Programmer Club's ASM
  • Atari Lynx Programmer Club's Lynx Programming
  • Atari Lynx Programmer Club's Music/Sound
  • Atari Lynx Programmer Club's Graphics
  • The Official AtariAge Shitpost Club's Shitty meme repository
  • The Official AtariAge Shitpost Club's Read this before you enter too deep
  • Arcade Gaming's Discussion
  • Tesla's Vehicles
  • Tesla's Solar
  • Tesla's PowerWall
  • Tesla's General
  • Harmony/Melody's CDFJ
  • Harmony/Melody's DPC+
  • Harmony/Melody's BUS
  • Harmony/Melody's General
  • ZeroPage Homebrew's Discussion
  • Furry Club's Chat/RP
  • PSPMinis.com's General PSP Minis Discussion and Questions
  • PSPMinis.com's Reviews
  • Atari Lynx 30th Birthday's 30th Birthday Programming Competition Games
  • 3D Printing Club's Chat
  • Drivers' Club's Members' Vehicles
  • Drivers' Club's Drives & Events
  • Drivers' Club's Wrenching
  • Drivers' Club's Found in the Wild
  • Drivers' Club's General Discussion
  • Dirtarians's General Discussion
  • Dirtarians's Members' Rigs
  • Dirtarians's Trail Runs & Reports
  • Dirtarians's Wrenching
  • The Green Herb's Discussions
  • Robin Gravel's new blog's My blog
  • Atari Video Club's Harmony Games
  • Atari Video Club's The Atari Gamer
  • Atari Video Club's Video Game Summit
  • Atari Video Club's Discsuuions
  • Star Wars - The Original Trilogy's Star Wars Talk
  • DMGD Club's Incoming!
  • DASM's General
  • AtariVox's Topics

Blogs

There are no results to display.

There are no results to display.

Calendars

  • AtariAge Calendar
  • The Club of Clubs's Events
  • Atari BBS Gurus's Calendar
  • ZeroPage Homebrew's Schedule

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website


Facebook


Twitter


Instagram


YouTube


eBay


GitHub


Custom Status


Location


Interests


Currently Playing


Playing Next

Found 1 result

  1. Is anybody on this forum successfully using the SPECTRA2 gaming library that comes with Win994a emulator? I have successfully created cartridges for both example1.a99 and example2.a99. I get option 2 HELLO WORLD on the TI menu when the cartridge is loaded but when I select option 2 the programs do not run as expected. I get a cleared blue screen with no text for about a second then I’m returned to the TI Logo screen (screen with color bars top and bottom). Programs compile successfully in the assembler with no errors. Win994a does not seem to have a debugger so I can’t debug the program to see what’s happening. I searched this forum and did not find anyone else having an issue.
×
×
  • Create New...