Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'not working'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Atari Systems
    • Atari 2600
    • Atari 5200
    • Atari 7800
    • Atari Lynx
    • Atari Jaguar
    • Dedicated Systems
    • Atari 8-Bit Computers
    • Atari ST/TT/Falcon Computers
  • Gaming General
    • Classic Gaming General
    • Classic Computing
    • Modern Gaming
    • Prototypes
    • Arcade and Pinball
    • Emulation
    • Hardware
    • Gaming Publications and Websites
    • International
  • Marketplace
  • Community
  • Game Programming
  • Site
  • Classic Gaming News
  • The Club of Clubs's Discussion
  • I Hate Sauron's Topics
  • 1088 XEL/XLD Owners and Builders's Topics
  • Atari BBS Gurus's Community Chat
  • Atari BBS Gurus's BBS Callers
  • Atari BBS Gurus's BBS SysOps
  • Atari BBS Gurus's Resources
  • Atari Lynx Programmer Club's CC65
  • Atari Lynx Programmer Club's ASM
  • Atari Lynx Programmer Club's Lynx Programming
  • Atari Lynx Programmer Club's Music/Sound
  • Atari Lynx Programmer Club's Graphics
  • The Official AtariAge Shitpost Club's Shitty meme repository
  • The Official AtariAge Shitpost Club's Read this before you enter too deep
  • Tesla's Vehicles
  • Tesla's Solar
  • Tesla's PowerWall
  • Tesla's General
  • Harmony/Melody's General
  • ZeroPage Homebrew's Discussion
  • Furry Club's Chat/RP
  • PSPMinis.com's General PSP Minis Discussion and Questions
  • PSPMinis.com's Reviews

Blogs

There are no results to display.

There are no results to display.

Calendars

  • AtariAge Calendar
  • The Club of Clubs's Events
  • Atari BBS Gurus's Calendar
  • ZeroPage Homebrew's Schedule

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website


Facebook


Twitter


Instagram


YouTube


eBay


GitHub


Custom Status


Location


Interests


Currently Playing


Playing Next

Found 5 results

  1. What do you do with broken stuff? I get most consoles repaired these days, but I have a few controllers I really like (a six button w/turbo genesis controller, multiple 2600 controller, and a translucent green N64 controller) that I just can't figure out what to do with. I also have an extra Apple G3 laptop that I should sell for parts or repair. As I see it we have a few options with any given item. -Hoard until parts become available and you can fix item -Fix item -Sell for parts -Toss I'm torn. I hate throwing away something thinking it could be fixed, but also don't like having broken crap taking up space in my collection. What do you do for various items?
  2. Hello, I've recently received a couple of Hombebrew carts that won't work on my CV. I've tried 3 different machines, and they didn't work on any of them. I've gotten replacement carts and same issue. They did work on my Adam. One of the games is The Stone of Wisdom. Spoke to Luc about it and he asked me to try an experiment. He had me push the cart to the far right and turn on the machine. I could get the cart to boot 2 or 3 times out of about 100 tries. Last night I tried another experiment, I removed the cover from my CV and both carts that were problematic boot reliably. Any one else having issues with Homebrews?
  3. Before I jump to a downgrade to a 2600 Jr with short rainbow and an a/v mod (also being lured towards it by the wonderfully done Pac-Man 4k and due to a lack of a Yars' Revenge 8-bit port), my 2 5200 trak-balls (yes, I said it, two, trak-balls, model no. CX53) that I've had since 1983 (both purchased just a couple of months after taking delivery of my first 5200 unit on my 17th birthday (USA-Made 4-port, Serial No. 141101, now retired after getting an a/v/power-out modded 4-port unit just 2 months ago) in 1983 seem to have a serious issue going on with (yes, you guessed it!) the keypads and fire buttons not working at all, and I really wanted to use them with Tempest and of course the CX53 is also the ONLY one that will work with games like Missile Command, Super Breakout and Gorf, but alas these three games cannot be played with the 2600 trak-ball I picked up (the fire buttons are more responsive on it than the CX53) because it reads through my Redemption 5200 as a digital unit on these games (Missile Command, Super Breakout and Gorf all take advantage of the analog system the stock stick uses), but yet, that very same setup reads beautifully with games like Centipede, Millipede, and also Tempest. Does Best Electronics offer circuit-board and/or keypad/fire button upgrades for the CX53 trak-ball controllers like they have for the stock 5200 joystick controllers, as I have a gold-contact 5200 stick which is a thing of beauty, but I don't want to throw in the towel and sell a system platform that I have supported for 33 years and also spent thousands of dollars in games and accessories, including the 2600 and 7800-compatible Redemption 5200 units and almost all the great homebrews and finished prototypes over the years. I hope they do, because I don't wanna throw away such a great system just because of a mere snafu involving the CX53 Trak-Ball Controllers, somebody help!
  4. Hi everyone. I tried asking this question in the other thread, however my issue has some different symptoms. I bought a Atari 7800 from the flea market, got an original power supply with it.. happy as a clam. I have a 7800 controller as well, the odd one. Issue: I plug in the controller to controller port 1, and nothing happens, I plug into controller port 2 and I have full control over player 2, but still nothing on port 1. I plugged in a sega genesis controller as I read it works with the 7800. It does the same thing, does not work on port 1, does on port 2. So I decided to try and open it up and look at the soldering points. I noticed the controller port itself moved ever so slightly when i pressed on it. Not much, but that was enough for me to think I should take a go at re soldering the pins. So i did, I suck at it, but i feel that the redo's were done with proper contact,, they are a little goopy, but they look like they should work. so I plugged everything back up, and still the same issue persists.. I'm happy that this place exists, and I am hoping that if many of you are good enough to successfully mod your 7800 to have composite video/S-video as i've been reading, that perhaps you can work with me on this to see if I can resolve it, thanks. side note, maybe I can take some pictures of my poor soldering job... but you guys know what the board already looks like I suppose.
  5. Help! Hi, I got a Ti99/4a PAL version and when I plug it in it shows this.. I have checked the power supply and the internal power board and it gives correct voltage. So it is a chip. I have seen on google that can be from Static ram to CPU... Does anybody know what chip is faulty?
×
×
  • Create New...