Jump to content
Random Terrain

Some Percent Signs Disappear in a Code Box

Recommended Posts

As you can see in the following post in the batari Basic forum, some percent signs can disappear in a code box:

 

http://www.atariage.com/forums/topic/159171-starfighter-wip/page__view__findpost__p__1958424

 

Is there any way to force the code box to leave the code alone?

 

 

Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

It's actually eating % 0 0 (can't type them together) entirely. Has nothing to do with the Code box, looks like the post processor is doing it. Will post a bug on Invision's forum.

 

..Al

Share this post


Link to post
Share on other sites
It's actually eating % 0 0 (can't type them together) entirely. Has nothing to do with the Code box, looks like the post processor is doing it. Will post a bug on Invision's forum.

Thanks. Hope they can get it fixed.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...