Jump to content
Tursi

Classic99 Updates

Recommended Posts

So can anyone explain this screen and why Scratch Pad is all ZEROS?

You can see on screen what I did and you can do same thing, but WTF is going on?

SCREEN.thumb.GIF.d2f87125e55e2b5612dca010d6e8c7d4.GIF

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oh magically it by itself it changed from CPU >8300 to >0000, shut down Debugger and re open and pick CPU and it is fine.

But how did it switch from >8300 to >0000?

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 hours ago, RXB said:

Oh magically it by itself it changed from CPU >8300 to >0000, shut down Debugger and re open and pick CPU and it is fine.

But how did it switch from >8300 to >0000?

alens.jpg.24490b9f2de293292a9879437475e162.jpg

  • Like 3
  • Haha 4

Share this post


Link to post
Share on other sites
16 minutes ago, OLD CS1 said:

alens.jpg.24490b9f2de293292a9879437475e162.jpg

Maybe all I did was hit ENTER on last line and Debugger went to all ZEROs?

Do not quite understand how hitting ENTER in RXB 2020 would change Debugger in Classic99 to ZEROs?

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 10/4/2021 at 5:56 PM, jrhodes said:

Now come on @Tursi, surely at your age you should know that if it ain't broke, you haven't fixed it enough ;-)

I do like @oddemann's idea, i could see a kind of front-end designed for youths, but not as a central part of Classic99.

Classic99 /is/ broke! ;)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 10/5/2021 at 5:40 PM, RXB said:

Maybe all I did was hit ENTER on last line and Debugger went to all ZEROs?

Do not quite understand how hitting ENTER in RXB 2020 would change Debugger in Classic99 to ZEROs?

Without watching every step you took to get there, there's literally no way I can answer that question.

 

The critical metadata is lost. We have to just accept it and move on. If it happens again, do your best to remember how and see if you can make it happen.

 

I'm not sure how CPU address >0000 would ever show zeros in Classic99 either :)

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
9 hours ago, Tursi said:

Without watching every step you took to get there, there's literally no way I can answer that question.

 

The critical metadata is lost. We have to just accept it and move on. If it happens again, do your best to remember how and see if you can make it happen.

 

I'm not sure how CPU address >0000 would ever show zeros in Classic99 either :)

 

 

I am thinking a when I hit enter I might have also hit Shift key or one of the keys around the PC keyboard Enter Key.

Share this post


Link to post
Share on other sites

It looks like I can control the TIPI mouse in Classic 99 using the PC's mouse, even though the cursor is not captured by the emulator. 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
19 minutes ago, Vorticon said:

It looks like I can control the TIPI mouse in Classic 99 using the PC's mouse, even though the cursor is not captured by the emulator. 

That is correct. Only while the cursor is over the window. ;)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 minutes ago, Tursi said:

That is correct. Only while the cursor is over the window. ;)

 

Any way to capture the cursor within the window bounds? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...