Jump to content
Geoff Oltmans

ADAMEm/SDL 1.8 released

Recommended Posts

Just a clarification... I've had issues getting things building and working the same on both platforms at the exact same time sometimes. :) I *think* I'm close to having something a little more modern and maintainable at this point though.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
11 hours ago, Geoff Oltmans said:

I can send you a dev build to tinker with and maybe you can help me flesh out any bugs if you're interested (or anyone else for that matter).

 

I'd love to try it out!

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Geoff Oltmans said:

In this archive is the application itself, and the SDL2 framework. The .framework needs to be copied over to the /Library/Frameworks folder before launching.

 

Let me know how it works!

 

 

 

Seems to be working! It wouldn't launch when I copied the SDL2 framework to /Library/Frameworks (security issue) but I was able to get it to work by installing the framework in my user ~/Library/Frameworks folder instead.

 

I can't test thoroughly test right now but I was able to get it to boot a few different .dsk images without issue. Full screen worked too! A couple of issues I did notice so far:

  • The names of the mounted disk images don't show up in the menu
  • Mounting to anything other than disk 1 or tape 1 doesn't seem to work

Thanks for developing this! 👍

 

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, joltguy said:

 

Seems to be working! It wouldn't launch when I copied the SDL2 framework to /Library/Frameworks (security issue) but I was able to get it to work by installing the framework in my user ~/Library/Frameworks folder instead.

 

I can't test thoroughly test right now but I was able to get it to boot a few different .dsk images without issue. Full screen worked too! A couple of issues I did notice so far:

  • The names of the mounted disk images don't show up in the menu
  • Mounting to anything other than disk 1 or tape 1 doesn't seem to work

Thanks for developing this! 👍

 

 

 

Good to hear! Yeah, there's bound to be some issues in there. Most of the preferences menu requires you to save the changes and then relaunch the application to take effect, so bear that in mind.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...