Jump to content
Sign in to follow this  
PsychoKittyNet

Problems with an Odyssey 300

Recommended Posts

I bought my first pong console today, it was complete with everything, and it outstanding shape, like it had barely been played. The price was right so I picked it up, however I am having issues with getting video. It did not have an adapter, (I think they did not come with them,) so I hooked it up with batteries. Now, I have no problem with the sound, it comes out loud and clear, however I cannot seems to get anything to show up on screen. First I tried using an old analog TV, hooking it up with the antenna spades, but no dice. I remembered I have another compatible RF switch and tried that but again, no luck. So, I tried using a coaxial adaptor and hooked it to a newer CRT, but again I cannot get the picture to show. So I am at a loss as to what is causing this, the PCB looks fine but I have not inspected it too closely yet and I was looking at the proprietary jack and I can;t tell if something is off, as I have never seen one before.

 

I can try and get pics up later if necessary..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...