Jump to content
Sign in to follow this  
TheRealAnubis

TI-99/4A "insert cartridge" message and GROM0

Recommended Posts

Hi,

 

I just swapped out all 8 RAM IC's with sockets and new RAM, now when I power on, I get the intro screen, I press a key and it gives the message "Insert Cartridge". Any cartridges that I have tried do not work - the screen goes crazy after the intro screen.

 

I understand that the message to insert the cartridge relates to GROM 0. Anyone have a source for these, and if that's bad, shouldn't the cartridges still work?

 

Thanks!

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Very interesting. In all my years of using this machine I've never seen that message before. You might try and ask about this in the TI-99/4A Programming forum here on AtariAge - there are people way more knowledgeable than myself there (some real bad-a$$es, to be honest :D). (Oh, and don't be fooled by the forum's name, we talk about everything TI there ;)).

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi - Nevermind! Somehow the IC's weren't coming up for me when I simply searched "2157", etc....

 

I see them now on the main list.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...