Jump to content
Sign in to follow this  
BoroPaul

Black Screen but only on 2nd power up?

Recommended Posts

http://atariage.com/forums/topic/207387-broken-atari-2600-with-black-screen/

 

Followed the advice on here with no success.

 

Mine works first time, then when you power off and on (or switch carts) it gets a black screen or the game screen with crashed graphics.

 

Mine is a little unusual in that when I took it apart it had obviously had cola spilled into it (sticky and brown).

 

I've cleaned it up as much as I can and it is working but I want it to work properly.

 

I have other 2600's if switching out a chip may help but can I switch chips from a vader into a light sixer?

 

Or is the work first time/fail second time symptomatic of a different issue (capacitor/resistor etc)?

 

 

Paul

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...