Jump to content
Kamshaft

Tapatalk not working.

Recommended Posts

I really hope they can fix it. Man I miss it.

Me, too. It's frustrating from my end, as I initially reported this problem months and months ago, and they never fixed it. I decided to wait until updating the forum to the current version before trying again, to see if that had anything to do with it. Nope, still broken. I posted a message in their forum and they never responded. So I filed a support ticket, and a week later they finally responded. Not sure how long it will be before I hear from them again. They are pretty slow to move on stuff like this.

 

I'm hoping at this point they get some real competition in this area, as I'm tired of their bugs, their glacial responses to issues like this, and their current iOS app is just absolutely terrible.

 

..Al

Share this post


Link to post
Share on other sites

This is a perfect example of why Tapatalk was disabled (and why it will be disabled again shortly):

 

Screen Shot 2015-06-30 at 11.47.18 AM.png

 

..Al

Share this post


Link to post
Share on other sites

I get an error when trying to login to the Atariage forum through Tapatalk. Anyone else see this? I have no problem logging into Atariage on the web of course.

 

post-25646-0-35885400-1435937947_thumb.png

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I get an error when trying to login to the Atariage forum through Tapatalk. Anyone else see this? I have no problem logging into Atariage on the web of course.

 

attachicon.gifScreenshot_2015-07-03-11-14-29.png

 

 

I tried twice or thrice and then it worked without problem.

 

Like Hyperboy, I re-encountered the bug when posting new topics: you get an error, but it's fake; if you hit "retry" it will create it multiple times. Just cancel the error, and the post is created without problems.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hm.. this is just when I am trying to login to Atariage through Tapatalk to just see the posts. I have tried about 30 times now. :-)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hm.. this is just when I am trying to login to Atariage through Tapatalk to just see the posts. I have tried about 30 times now. :-)

On my iPad, I had to re-establish the connection. Not just click on the forum, but go to the accounts screen and click on the AtariAge account for it to re-connect. It then worked.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just went and started a topic in Tandy Computer section and accidentally hit send twice, that's operator error :/ srry first time using tapatalk

 

Sent from my LG-C900 using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just went and started a topic in Tandy Computer section and accidentally hit send twice, that's operator error :/ srry first time using tapatalk

 

Took care of that, no problem. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Maybe it's just me, but as someone who uses the N3DS a lot for web browsing, nearly every forum I try to view gives me a popup promting me to install Tapatalk, which ironically doesn't exist on 3DS. No matter how many times I click the "never display this message again" icon, it keeps coming back. I wish there was a way to permanently disable the popup. Since many sites have a version designed for mobile browsers, I don't see the need for a dedicated app. You can tell who's using it because it says "sent from my [Nexus, iPhone, etc]" in posts.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Stardust, I agree, that popup is supremely annoying and I will disable it. I had to do so in the past as well. Also, you can remove the "Sent from Tapatalk" signature from within the app (I believe).

 

..Al

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hmm, so tapatalk is working now?

Yes, but please be aware that if you start a new topic inside Tapatalk, it will display an error. Even though you see an error, the topic will be posted successfully, so please do not repeatedly click the "Create" button. This will result in the topic being reposted several times.

 

I'm waiting for Tapatalk to investigate this issue. They are moving pretty slowly on it thus far.

 

..Al

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

I changed some settings in the Tapatalk module that should prevent the banners from displaying. I tested this on my iPhone and did not see any annoying banners. If anyone else sees them, please let me know and I will investigate!

 

Thanks,

 

..Al

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just tried via iOS and working fine again for me. Thanks Admin Al! .... or maybe we shall call you Admiral of the good ship AtariAge!

Edited by gsxrboy

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...