Jump to content
Sign in to follow this  
elderognok

2600 Display Issues

Recommended Posts

Hello Everyone,

 

I just got a hold of a Darth Vader and am trying to get it into working order again and am having video difficulties.

It's a Rev 17 board and I'm currently in the process of putting in sockets as I remove the chips.

 

The pictures attached show what my lovely screen looks like as is. Currently I have a known working RIOT chip in it and a new On/Off switch. The RF cable, Missile Command, joystick and power supply all work fantastically with my Woody, so if you have any suggestions that would be great. I was thinking the TIA chip, but before I start desoldering it, I thought I might get some ideas.

 

Cheers

post-40270-0-78911000-1458070116_thumb.jpg

post-40270-0-80319800-1458070118_thumb.jpg

post-40270-0-21787900-1458070121_thumb.jpg

post-40270-0-73465200-1458070123_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...