Jump to content
Sign in to follow this  
NATE LYNOTT

some issues with 2 games

Recommended Posts

I recently got an atari 2600 and some games all of them work fine except for Pitfall and adventure. Pitfall plays and looks fine but there is a sort of crackly sound in the background but only in colour mode. And in adventure in level 1 the dragon in the room with the black key just disappears witch is not supposed to happen. I cleaned the carts several times and it did not seem to do anything. here are some video clips of my games with the problems. Let me know if you know anything

Video_1.MOV

Video.MOV

Share this post


Link to post
Share on other sites

I had some crackling background noise in Pitfall as well. 5 different carts tried on several consoles produced the same kind of noise and only with pitfall. A few others have mentioned it to. Very odd and I'm not sure anyone has ever figured out why it happens.

 

EDIT - here's a thread about it - http://atariage.com/forums/topic/168933-pitfall-and-frying/?hl=%2Bpitfall&do=findComment&comment=2992818

Share this post


Link to post
Share on other sites

No I am not using a TV/ game switch I heard those are pretty bad I am using a weird cable that seems to have one end as a rca cable but the other end is coax it . it seems to work well.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...