Jump to content

Recommended Posts

I blame Apple. icon_wink.gif

Have you tried to change the renderer? Try "Software" please.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Have you tried to change the renderer? Try "Software" please.

 

 

Software seems to be fine.

 

OpenGL also seems fine. Metal is the problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Okay... for those who want the short answer: the problem is with your TV.

 

---(cut)---

Lag test results (see this page for a breakdown of where these would rank):
Panasonic BT-LH2550 9.8ms
Wacom Cintiq Pro 24 10.9ms
Dell U2104 27.3ms
Sony 48W600B (Game Mode) 29.4ms
LG 24LF454B (Game Mode) 30.8ms
LG 24LF454B (Standard Mode) 31.2ms
Sony KDL-46XBR2 (Game Mode) 33.4ms
Sony KDL-46XBR2 (Standard Mode) 46.5ms
---(cut)---

 

Thanks for sorting this out, Nathan! I have a Sony Bravia TV and putting it in Game scene mode really helped with lowering the lag.

I think the lag is now down to 2 frames, which makes Amoeba Jump playable again on the Retron 77!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...