Jump to content
kl99

blackbox (and others?) unable to use atariage.com

Recommended Posts

3 hours ago, senior_falcon said:

Getting back to the original question: I have noticed that the new forum is extremely slow at loading pages. Has anyone else seen this?

I’m on here at all hours and from weird places, and it seems OK to me.

 

What’s your network speed like?

www.fast.com is an easy speed test 

 

and what browser are you using? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

The slow loading of the Forums pages (specific forums that show a list of threads, like the Atari 8-bit Forum) is definitely slow and not related to network speed.

 

 ..Al

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Initially I found the forum more responsive than before, but it looks like background migration tasks are still running and today I have found delayed loading times.  I would guess the tasks are working in areas which require a little more ooomph.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, OLD CS1 said:

Initially I found the forum more responsive than before, but it looks like background migration tasks are still running and today I have found delayed loading times.  I would guess the tasks are working in areas which require a little more ooomph.

No, they are completed, something else is going on.  Again, I'll have time to dig into this properly next week.

 

 ..Al

  • Thanks 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, Albert said:

No, they are completed, something else is going on.  Again, I'll have time to dig into this properly next week.

 

 ..Al

 

HEY!  My albums are back!!

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
17 minutes ago, Albert said:

The slow loading of the Forums pages (specific forums that show a list of threads, like the Atari 8-bit Forum) is definitely slow and not related to network speed.

 

 ..Al

 

I wonder if number of pages has anything to do with it?

 

10 seconds = 53 pages

 

13 seconds = 77 pages

 

21 seconds = 590 pages

Share this post


Link to post
Share on other sites

Here is what my Firefox delivered for the topic list of the TI-99/4A Computers forum (see "Web developer"). This is much less within a topic.

Screenshot_20190627_205409.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, Albert said:

This was fixed earlier today.

 

 ..Al

I ain't been here since this morning ;)

  • Haha 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

I didn't mean it that way, just that, "YAY, it was finally fixed this morning!"  I had to file a support ticket and Invision was able to fix it pretty quickly.  This also affected Clubs, which can also use the Gallery.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, senior_falcon said:

Looking good. The speed is back to normal. Thanks!

I found the two plugins that were causing the slowdowns.  One is one of the "Indefinite Editing" plugins, the other is a new Topic Attachments plugin that shows the attachment icon next to threads that have attachments, and if you click on it it pops up a nice window that lets you view all of them (some threads have thousands of attachments). However, Invision kindly removed the "attachments" column in the topics table, so this requires an additional query to pull in that data.  The author is going to look at a better way of doing that tomorrow.  Haven't heard from the "Indefinite Editing" author yet, but he's over in Europe and probably sleeping. :D

 

 ..Al

  • Like 2
  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tapatalk hasn't been installed yet, but I will likely do so soon. I need to do some reading to see if there are any known issues with the latest version.

 

 ..Al

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...