Jump to content

Recommended Posts

I've noticed that if you pick a file to run from the catalog it leaves out the last directory .
So if I pick TIPI.GAMES.BOB it comes up with TIPI.GAMESBOB

Sent from my LM-G820 using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

I tested 3 levels deep and it worked.

I made fake folder/file to mimic your finding.  Selected TIPI.GAMES.BOB and the run option gave me "TIPI.GAMES..BOB" (extra period)

So the parsing bug here is I drilled into another level and the buffer had a leftover period.

I reset and drilled to DSK3.GAMES.BOB and it works fine.

I reset and drilled to TIPI.GAMES.BOB and it works fine

Try resetting and selecting. Maybe I fixed something after what I uploaded.  Been really busy at work thanks to corona... I'll dig into this tonight.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

I think I may have found the pattern on the directory issue.. if you go to show directory and fail to put an ending . that seems to trigger the issue it will view the directory but when you select a file its missing a .

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

 I did not enforce the period because at the time TIPI didn't require it, which is different from the other devices. I didn't want to require the period until I knew if/when [email protected] would adjust (I don't recall the outcome of that thread at the moment).   I probably do need to enforce it going forward, even if omitting it works.  Make sense?

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 3/18/2020 at 9:43 AM, InsaneMultitasker said:

 I did not enforce the period because at the time TIPI didn't require it, which is different from the other devices. I didn't want to require the period until I knew if/when [email protected] would adjust (I don't recall the outcome of that thread at the moment).   I probably do need to enforce it going forward, even if omitting it works.  Make sense?

Opening the catalog file with the period is supported by TIPI, and I will fix any new bugs in that area within the TIPI system software.

 

[email protected]

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...