Jump to content

Recommended Posts

I click on "What's on your mind?"  and I get nothing.   

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

It doesn't work for me either. It works sometimes but most of the time it doesn't.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm having the same issue. I assume it's already known but throwing my $0.02 in there.

 

I found that if someone did one recently and it's under an hour you can easily tell if the module will let you do one of your own. Example:

 - Random User did a status update "21 minutes ago". I clicked into "What's on your mind?" and it only highlighted the text. Unresponsive.

 - I read some stuff and went back to the main page about 5 minutes later. Status update still showed "21 minutes ago".

 - I went to my bank site, paid some bills and came back. Status update still showed "21 minutes ago".

 - I hit the Buy, Sell, Trade board for a few minutes then went back to main. Status update NOW showed "37 minutes ago". I clicked into the "What's on your mind?" box and it worked.

 - Possible the module is unresponsive/laggy/sluggish/tired? ;)

 - This has been like this for a week or more that I am aware of.

 

I am using Firefox and it is fully updated. Just FYI.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Speaking of status updates.  They are now truncated which is good for the people who like to post 3 pages of text in their updates.  Is there a way to read the full status update without clicking on the user name?  When I do that, it takes me to their feed, and if they have made say 5 posts in the forum since the update, I have to scroll past all of those to see the status update I am interested in.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Looks like this module isn't working again.  Had this issue the other day and now again.  By the time it's fixed I won't have anything on my mind anymore.

  • Haha 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Ze evil hacker came up with this direct link that enables you to post a status update. Somehow it magically opened the box on the front page as well.

 

https://atariage.com/forums/index.php?app=core&module=status&controller=ajaxcreate

 

Edit: Well, the box on the front page loaded once, right after adding the status update but not again so it probably was cache related.

Edited by carlsson

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'll post this just because it seems to make the status updates work for me after posting something in this thread.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Regarding the status updates, I just realized that if one posts a link, it defaults to open in the same window (leaving AtariAge) while all links in the actual forum default to open in a new tab (staying on AtariAge).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...