Jump to content
Eric M

Screen Problem while displaying characters

Recommended Posts

Posted (edited)

Hi Friends

 

I wanted to play a little on my vectrex but it didn't work normally

When the vectrex is 'cold' I switch on the vectrex, everything seems to be good but few seconds later, it's like a characters desintegration on the screen. The 3d part seems to be good.

Do you encouter this problem ? where could it come from ?

 

thanks friends

 

Eric

 

here is a link to the video

My Vectrex display problem

Edited by Eric M

Share this post


Link to post
Share on other sites

Could be a lot of things. Definitely open it up and examine everything. Try pulling, cleaning the legs and reseating IC chips (if socketed) & look over all electrolytic capacitors, checking for leaking and/or bulging caps. Replacing integrator caps is also not a bad idea, which cleaned up my image a lot. Console5 also has other Vectrex parts and enhancements available (note - I have no affiliation w/them, they're just the best, all-in-one site to get parts to revive a broken Vectrex).

 

https://console5.com/store/vectrex-integrator-cap-kit.html

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...