Jump to content
Sign in to follow this  
mdivancic

XControl?

Recommended Posts

XControl off of the 1.31 disk will not retain the General Settings on my STacy. It also list itself as V1.0 while the UK version on the same disk list itself as V1.31. I thought there was a patch to fix this problem, but I can't find it anywhere? All the other extension seem to retain the settings, it just the General Control panel I'm having a problem with. Any ideas?

Share this post


Link to post
Share on other sites

You need to go under Options in the GEM Desktop and select Save Desktop.

 

It's just like saving settings in the old Control Panel accessory...

Share this post


Link to post
Share on other sites
21 hours ago, MrMaddog said:

You need to go under Options in the GEM Desktop and select Save Desktop.

 

It's just like saving settings in the old Control Panel accessory...

Nope, that’s not it. According to the Atari Compendium CPX’s store there settings inside the CPX when you hit Save.  I duplicated my install on Hatari and I get the same results. The General CPX saves every setting except for the mouse double click setting. Anyone else see this?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...