Jump to content
gilsaluki

Ready-to-Go Fujinet Cart

Recommended Posts

@gilsaluki I made this up

 

To be honest I watched countless videos and just didn't get it until I used it.  Now I'm working my way through getting it working with the Side3.  It has some learning curves but is a nice swiss army knife if you have multiple A8's and need/want to move stuff between them.

 

Thank you

 

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Dinadan67 said:

As my v1.3 from the Brewing Academy has no problems flashing the firmware, it seems that they applied the fix. I see for me no reason to upgrade to newer revisions.

One thing to keep in mind: TBA is selling two versions, 1.3F (Fixed) and 1.3NF (Not Fixed).  Based on my experience, I would strongly recommend the Fixed version - although the issues that the NF version had should not have applied to my situation (macOS Big Sur), I flat out could not get it to flash firmware.

 

Note that while TBA has processed a return of my 1.3NF and I do have a 1.3F en route, as it won't be here until Monday I can't give a direct comparison between the two.  However, based on others' similar experience, I expect it to not have the issues the 1.3NF had.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
16 hours ago, x=usr(1536) said:

Based on my experience, I would strongly recommend the Fixed version

I can only recommend the fixed version. You'll never know if you have problems until you try flashing and I've had to replace enough FujiNet's to know that it's a problem. I would prefer the no-fix version not be sold at all to prevent unhappy users. The fix should not be very difficult for someone who can assemble smd boards.

  • Like 2
  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 4/10/2021 at 5:27 PM, x=usr(1536) said:

Note that while TBA has processed a return of my 1.3NF and I do have a 1.3F en route, as it won't be here until Monday I can't give a direct comparison between the two.  However, based on others' similar experience, I expect it to not have the issues the 1.3NF had.

Just to close this one out: the 1.3F got here today and works fine.  The first thing I did with it was to update the firmware, which went as smoothly as on my 1.0.  Everything else has been functionally-equivalent for the last 4 hours or so, so I'm calling it good.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...