Jump to content
shear_xear

Atari 2600 Heavy Sixer recap issue

Recommended Posts

Hi, everyone.  I am getting strange interference on the screen when I power on two Atari VCS heavy sixer model consoles.  The system works fine until the switch board is touching (or gets near) the RF shield of the main board.  I have replaced the two 4.7 uf caps, the 2200 uf cap, the power regulator, and two of the chicklet caps.  The picture quality is excellent when the console is no assembled, but once the board gets near that shield the console gives a scrambled image (almost static) for every game but Frogger (and I think Carnival).  When the power switch is about eighty percent to the “on” position sometimes the console powers on with a mostly clear image.  Does anyone have a clue what could be causing this to happen?  Thanks!  

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...