Jump to content
Sign in to follow this  
TGB1718

No mouse movement SteemSSE latest version

Recommended Posts

I've just downloaded the latest release of SteemSSE v4.1.1 R8

and I have no mouse movement, I've checked all the mouse settings (default), but

after loading, clicking on the screen usually activates the ST mouse, but it doesn't, using

Alt-Arrow keys moves the cursor.

 

F12 still switches in and out of ST mode, but no mouse movement in ST mode.

I removed joystick settings just in case, but still no joy (mouse :) ).

 

I kept the old version and unzipped it to a separate folder, ran it and it works fine,

I looked at the settings, but can't see any difference, anyone else have this issue ?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

You have to turn on Mouse capture , as it is off by default in later versions (options/keyboard mouse/).

Edited by Atariforce
Typos

Share this post


Link to post
Share on other sites

Also worth to check: "General" --> "Start emulation on mouse click"

And by the default "F11" toggle mouse capture.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...