Jump to content

Photo

*RED ALERT * -- F18A's available!

F18A TI-99/4A

68 replies to this topic

#51 matthew180 OFFLINE  

matthew180

    River Patroller

  • 2,408 posts
  • Location:Castaic, California

Posted Tue Oct 15, 2013 11:40 AM

I have more F18A boards available on my web store if anyone was still waiting to get one.

#52 --- Ω --- OFFLINE  

--- Ω ---

    TI-Runner

  • Topic Starter
  • 10,600 posts

Posted Tue Oct 15, 2013 11:54 AM

NICE!  You are about to make a whole new crop of happy campers!

Your F18A is really an AWESOME and easy to install upgrade!

I love mine!

 

gallery_35324_1001_6637.jpg
 

Edited by Kevan, Sun Nov 3, 2013 12:44 AM.


#53 slinkeey OFFLINE  

slinkeey

    Dragonstomper

  • 500 posts
  • Not a Gamer
  • Location:Racine, WI

Posted Thu Oct 17, 2013 2:35 PM

One time I had a green screen that had some information on the F18A.  I don't know how I got to this screen.



#54 OLD CS1 OFFLINE  

OLD CS1

    River Patroller

  • 3,932 posts
  • Technology Samurai
  • Location:Tallahassee, FL

Posted Thu Oct 17, 2013 3:02 PM

I have seen this pop up when the computer is powered on but the system itself does not reset properly.  It generally happens if I turn it on with my CF7+ turned on without its own power supply.



#55 Tursi OFFLINE  

Tursi

    River Patroller

  • 4,822 posts
  • HarmlessLion
  • Location:BUR

Posted Thu Oct 17, 2013 3:20 PM

yep.. it means the F18A initialized but the computer underneath it didn't. Took me a while to understand that! :)



#56 matthew180 OFFLINE  

matthew180

    River Patroller

  • 2,408 posts
  • Location:Castaic, California

Posted Thu Oct 17, 2013 4:12 PM

The "green screen" is just the power-on defaults for the F18A. Since all the RAM in the F18A is part of the FPGA bit stream, I can default the memory to anything, so I set up a black screen with a green border and some text. The fact that I set GM1 at power up is actually a deviation from the real 9918A which "wakes up" with all zeros in its registers, which means the screen is disabled. This did not help me when I was troubleshooting, so I made the F18A "wake up" in GM1.

You usually don't see this because the host computer sets the graphics mode and initializes the patterns and colors pretty early on in its power-on code. As Tursi said, you will typically only see the green screen when the computer is powered on but the host system did not come up for whatever reason.

#57 --- Ω --- OFFLINE  

--- Ω ---

    TI-Runner

  • Topic Starter
  • 10,600 posts

Posted Thu Oct 17, 2013 9:20 PM

Wow, I guess it's a, "You snooze you lose", with those F18A's.  Only 2 left!  

That was quick! ALL GONE!


Edited by Kevan, Fri Oct 18, 2013 11:23 AM.


#58 acadiel OFFLINE  

acadiel

    Dragonstomper

  • 978 posts
  • www.hexbus.com
  • Location:USA

Posted Fri Oct 18, 2013 5:24 PM

Hey Matthew - are you going to be at the TI Faire?  Can I bring my F18A to get it reflashed? :)

 

 



#59 matthew180 OFFLINE  

matthew180

    River Patroller

  • 2,408 posts
  • Location:Castaic, California

Posted Fri Oct 18, 2013 7:49 PM

Hey Matthew - are you going to be at the TI Faire?  Can I bring my F18A to get it reflashed? :)


http://atariage.com/...-4#entry2848158

#60 --- Ω --- OFFLINE  

--- Ω ---

    TI-Runner

  • Topic Starter
  • 10,600 posts

Posted Sat Nov 2, 2013 12:19 PM

HEADS UP!

Matthew put up SIX MORE F18A's!

FIVE LEFT    Scratch that... now it's TWO!


Edited by Kevan, Tue Nov 5, 2013 6:56 PM.


#61 --- Ω --- OFFLINE  

--- Ω ---

    TI-Runner

  • Topic Starter
  • 10,600 posts

Posted Tue Nov 5, 2013 6:59 PM

Hey Matthew, 

Out of stock again!?!  That's 6 more 4 days!

It does not look like demand is dying down, time to build more!  :grin:

Everyone who owns one, loves it.



#62 matthew180 OFFLINE  

matthew180

    River Patroller

  • 2,408 posts
  • Location:Castaic, California

Posted Wed Nov 6, 2013 8:31 AM

Working on it. I actually built 12 last time and took some to the Faire. I can't do 12 at a time though, that just takes too long, basically my whole vacation day was spent building boards. I'll keep making batches of 4, since I can build those in a few hours.

Thank you everyone for the continued support, it is nice to know something you do gets appreciated. Basically that is the reward.

#63 matthew180 OFFLINE  

matthew180

    River Patroller

  • 2,408 posts
  • Location:Castaic, California

Posted Wed Nov 6, 2013 5:28 PM

Due to a recent increase in F18A demand and unpredictability of the volume of boards I need to build, I have decided to set the stock to unlimited and I will order parts once a week based on the current orders. This will allow those people who want an F18A to get on the list, as well as help me make the right-sized part orders. However, this also means that your F18A will not ship the same day you order (which I have tried very hard to do in the past). Unless I have an immediate stock of boards, any F18A orders will have about a one week delay from the time they are ordered until I can build and ship them.

#64 acadiel OFFLINE  

acadiel

    Dragonstomper

  • 978 posts
  • www.hexbus.com
  • Location:USA

Posted Thu Nov 7, 2013 10:21 AM

I got my spare at the Faire :-)



#65 dphirschler ONLINE  

dphirschler

    Moonsweeper

  • 375 posts
  • Location:Kennesaw, GA

Posted Sun Aug 10, 2014 2:27 PM

Just ordered mine.  Can't wait.

 

 

Darryl



#66 RobertLM78 OFFLINE  

RobertLM78

    Stargunner

  • 1,055 posts

Posted Mon Mar 16, 2015 2:52 AM

Any more of these for sale?



#67 Lee Stewart ONLINE  

Lee Stewart

    River Patroller

  • 3,386 posts
  • Location:Silver Run, Maryland

Posted Mon Mar 16, 2015 6:01 AM

Any more of these for sale?

 

See matthew180’s Code|Hack|Create website—choose “store”.  After selecting “F18A V1.5 Video Board”, the ordering information in the upper right shows availability—currently 24.

 

...lee


Edited by Lee Stewart, Mon Mar 16, 2015 6:22 AM.


#68 RobertLM78 OFFLINE  

RobertLM78

    Stargunner

  • 1,055 posts

Posted Mon Mar 16, 2015 12:08 PM

 

See matthew180’s Code|Hack|Create website—choose “store”.  After selecting “F18A V1.5 Video Board”, the ordering information in the upper right shows availability—currently 24.

 

...lee

Ah, it would help if I had allowed all the page scripts :P.  Thanks man! 



#69 matthew180 OFFLINE  

matthew180

    River Patroller

  • 2,408 posts
  • Location:Castaic, California

Posted Mon Mar 16, 2015 8:05 PM

Sorry, I am script adverse as well but it is hard to have a website, let alone an online store, these days without JavaScript. It is just a stock Wordpress site with an ecwid plug-in for the store part.





Also tagged with one or more of these keywords: F18A, TI-99/4A

0 user(s) are browsing this forum

0 members, 0 guests, 0 anonymous users