Jump to content

Photo

New comment in blog not showing under Recent Comments


2 replies to this topic

#1 SpiceWare ONLINE  

SpiceWare

    Draconian

  • 12,467 posts
  • Medieval Mayhem
  • Location:Planet Houston

Posted Wed Sep 5, 2018 2:34 PM

A discussion over at the Video Game Critic caused me to realize screenshots I'd linked to in my blog post about a killer Warlords bug were gone so I created new screen shots, edited the blog entry, then posted a reply about doing so. Was expecting it to show up in the "Recent Comments" list, but did not.

Possibly related, I also noticed my earliest blog posts (including the killer Warlords bug) do not show that I posted them.

Screen Shot 2018-09-05 at 3.27.49 PM.png



#2 Albert OFFLINE  

Albert

    Quadrunner

  • 34,957 posts

Posted Mon Sep 10, 2018 7:02 PM

That's weird, I'll have to look into that.  Did you edit both of those blog entries where you're not showing up as the owner?  What happens if you click on them? 

 

 ..Al



#3 SpiceWare ONLINE  

SpiceWare

    Draconian

  • Topic Starter
  • 12,467 posts
  • Medieval Mayhem
  • Location:Planet Houston

Posted Wed Sep 12, 2018 2:32 PM

Looking at the list my first 9 blog entries are missing my name.  Only entry I edited was the Killer Bug one. Clicking on them works just fine, though just like in the list they all show "posted by , in ...".  

 

Wonder if it's related to how my Medieval Mayhem topic that used to be in the Homebrew forum now resides in the 2600 forum - seems likely that a forum update had a hiccup which went unnoticed.






0 user(s) are browsing this forum

0 members, 0 guests, 0 anonymous users