Jump to content

jmmhooper's Photo

jmmhooper

Member Since 1 May 2011
OFFLINE Last Active Jun 1 2011 7:58 AM

Posts I've Made

In Topic: Price of 400's

Wed May 18, 2011 10:23 PM

Check out this bargin

eBay Auction -- Item Number: 320699381813


Can you believe that?



In Topic: Price of 400's

Wed May 18, 2011 7:58 AM

I read on Craigslist someone was selling just a box for an ATARI 130XE, just a box for $20 is this unusual?

In Topic: WHAT IS YOUR MOST RARE ATARI GAME

Wed May 11, 2011 6:09 AM

I keep reading or seeing that K-RAZY SHOOT-OUT by K-byte is rare is that true? For atari 400/800

In Topic: SIO cables

Tue May 10, 2011 7:42 AM

I re-routed this cassette cable and using the correct lines now. Not knowing how APE and .ATR's work....if I load a DOS .ATR into the disk one location and turn on 800 it is suppose to start booting right?
Assuming RI, DSR and correct com port is used.

In Topic: SIO cables

Mon May 9, 2011 10:25 AM

I am finding out that cassette SIO cables will not work, thought i could use it but can't. I will try ordering one from Best. BTW how do you order from that site? Just email them?


Are you sure? I've never seen a "casette SIO cable". I've only seen SIO cables. All being the same. I suppose the ones that are wired in (on the 410, XM301, etc) might not carry through all signals, but then those go at the end of the chain anyway. Have you checked continuity? You may just have a broken cable...

--Kurt

Yes I whipped out my multimeter and the cable is good just not the right lines used. for example pin 7, 10 not used