Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'trouble'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Atari Systems
    • Atari General
    • Atari 2600
    • Atari 5200
    • Atari 7800
    • Atari Lynx
    • Atari Jaguar
    • Dedicated Systems
    • Atari 8-Bit Computers
    • Atari ST/TT/Falcon Computers
  • Classic Consoles
  • Classic Computing
  • Modern Consoles
  • Gaming General
  • Marketplace
  • Community
  • Community
  • Game Programming
  • Site
  • PC Gaming
  • The Club of Clubs's Discussion
  • I Hate Sauron's Topics
  • 1088 XEL/XLD Owners and Builders's Topics
  • Atari BBS Gurus's Community Chat
  • Atari BBS Gurus's BBS Callers
  • Atari BBS Gurus's BBS SysOps
  • Atari BBS Gurus's Resources
  • Atari Lynx Programmer Club's CC65
  • Atari Lynx Programmer Club's ASM
  • Atari Lynx Programmer Club's Lynx Programming
  • Atari Lynx Programmer Club's Music/Sound
  • Atari Lynx Programmer Club's Graphics
  • The Official AtariAge Shitpost Club's Shitty meme repository
  • The Official AtariAge Shitpost Club's Read this before you enter too deep
  • Arcade Gaming's Discussion
  • Tesla's Vehicles
  • Tesla's Solar
  • Tesla's PowerWall
  • Tesla's General
  • Harmony/Melody's CDFJ
  • Harmony/Melody's DPC+
  • Harmony/Melody's BUS
  • Harmony/Melody's General
  • ZeroPage Homebrew's Discussion
  • Furry Club's Chat/RP
  • PSPMinis.com's General PSP Minis Discussion and Questions
  • PSPMinis.com's Reviews
  • Atari Lynx 30th Birthday's 30th Birthday Programming Competition Games
  • 3D Printing Club's Chat
  • Drivers' Club's Members' Vehicles
  • Drivers' Club's Drives & Events
  • Drivers' Club's Wrenching
  • Drivers' Club's Found in the Wild
  • Drivers' Club's General Discussion
  • Dirtarians's General Discussion
  • Dirtarians's Members' Rigs
  • Dirtarians's Trail Runs & Reports
  • Dirtarians's Wrenching
  • The Green Herb's Discussions
  • Robin Gravel's new blog's My blog
  • Atari Video Club's Harmony Games
  • Atari Video Club's The Atari Gamer
  • Atari Video Club's Video Game Summit
  • Atari Video Club's Discsuuions
  • Star Wars - The Original Trilogy's Star Wars Talk
  • DMGD Club's Incoming!
  • DASM's General
  • AtariVox's Topics
  • Gran Turismo's Gran Turismo
  • Gran Turismo's Misc.
  • Gran Turismo's Announcements
  • The Food Club's Food
  • The Food Club's Drinks
  • The Food Club's Read me first!
  • The (Not So) Official Arcade Archives Club's Rules (READ FIRST)
  • The (Not So) Official Arcade Archives Club's Feedback
  • The (Not So) Official Arcade Archives Club's Rumor Mill
  • The (Not So) Official Arcade Archives Club's Coming Soon
  • The (Not So) Official Arcade Archives Club's General Talk
  • The (Not So) Official Arcade Archives Club's High Score Arena
  • Adelaide South Australia Atari Chat's General Chat & Welcome
  • Adelaide South Australia Atari Chat's Meets
  • Adelaide South Australia Atari Chat's Trades & Swaps
  • KC-ACE Reboot's KC-ACE Reboot Forum
  • The Official Lost Gaming Club's Lost Gaming
  • The Official Lost Gaming Club's Undumped Games
  • The Official Lost Gaming Club's Tip Of My Tounge
  • The Official Lost Gaming Club's Lost Gaming Vault
  • The Official Lost Gaming Club's Club Info
  • GIMP Users's Discussion

Blogs

There are no results to display.

There are no results to display.

Calendars

  • AtariAge Calendar
  • The Club of Clubs's Events
  • Atari BBS Gurus's Calendar

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website


Facebook


Twitter


Instagram


YouTube


eBay


GitHub


Custom Status


Location


Interests


Currently Playing


Playing Next

Found 2 results

  1. I am using DOSBOX to emulate DOS but after having the assembly code and dasm.exe file in the same directory, going to the directory in DOSBOX, then trying to enter "dasm mygame.asm -f3 -omygame.bin" i get an "Illegal command: dasm." PLEASE HELP!!
  2. Good day to you all! I've been pretty successful in modding old PAL 2600 Junior Consoles to Composite Output. But now I stumbled upon 1 (2 in fact) very stubborn one. I would be glad if you guys could help me troubleshoot this, and lend me some advice on how to find out what is broken. I already checked the usual stuff like power and power supply. It has 9v power and the led is also shining brightly red. The only problem is, there is no video output from it. It is the board revision F.1.1 (the other one is Rev F). There are no visible damaged components or capacitors so I am all out of ideas. I already made the Composite mod, to quickly check if there is any video output and the parts of the mod are all okay and working correctly, as I tested it on another console successfully. The strange thing is, R28 had a capacitor soldered onto the same pins as the resistor itself. I desoldered it and tried it again with no success. It looked like the one on C12 (yellow blob). So, to get to the point, is there anything I can check to find out what is wrong? I own a multimeter and all the tools necessary except for a logic analyzer or an oscilloscope. I would be endlessly glad if you could help me get to the root of this by any means, so I can gift another old console for Christmas. Thank you and best regards/great holidays. Fleder
×
×
  • Create New...