Jump to content
Tempest

RS Baseball 6-15-83 Proto

Recommended Posts

Does anyone know who owns this proto on ebay?

 

https://www.ebay.com/itm/133797295890

 

This version of RS Baseball has not been dumped and is different from the final.  It falls nicely into the middle of all the known and dumped versions:

http://www.atariprotos.com/5200/software/rsbaseball/rsbaseball.htm

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Quote

 

On 6/30/2021 at 7:27 AM, Tempest said:

Does anyone know who owns this proto on ebay?

 

https://www.ebay.com/itm/133797295890

 

This version of RS Baseball has not been dumped and is different from the final.  It falls nicely into the middle of all the known and dumped versions:

http://www.atariprotos.com/5200/software/rsbaseball/rsbaseball.htm

 

 

I won this and will be dumping this proto here.  

  • Like 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thank you!  I can't wait to look at it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Here is the proto and dump.    I did notice a note in the initial song off, and I am sure there are other things.   Let me know if this runs okay.  I tried to clean the cart a few times.  

014.JPG

RS Baseball 6-15-83.bin

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

It should be close to the 6-18 proto, but I can't get the 6-18 one to work.  I guess it must have been an issue even back when I made my page because I never reviewed it.  Can anyone get this dump working?

 

 

 

Baseball 6-18-83.bin

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Tempest said:

It should be close to the 6-18 proto, but I can't get the 6-18 one to work.  I guess it must have been an issue even back when I made my page because I never reviewed it.  Can anyone get this dump working?

 

I tested the actual prototype on real hardware and it booted up.   If others are having issues, I can try to redump this one.  

 

Baseball 6-18-83.bin 32 kB · 1 download

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I tested it and it boots to the title screen fine, then crashes when I hit start. This is on Altirra with standard 5200 settings.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same with Atari800.  

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...